• Halflang Haar kapsel: Natural Wave!

  Halflang Haar kapsel: Natural Wave!

  Heb jij half lang haar? Keep it natural! Houd je van een natuurlijke haarstyle, maar wil je wel even net wat meer flair dan wanneer je net uit je bed komt? Dan is deze zomer haartrend wat voor jou! In deze blog legt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional je stap voor stap uit hoe je deze look maakt. 

  Lees meer
 1. Droogshampoo: wat zijn de beste droogshampoos van 2021?

  Droogshampoo: wat zijn de beste droogshampoos van 2021?

  Droogshampoo. Ook wel de redder in haarnood genoemd. Wil je je wasbeurt uitstellen? Of ziet je coupe er echt te vettig uit en staat tijd niet aan je kant? Dan kan droogshampoo weleens jouw beste vriendin worden. Lees alles over hoe je de beste droogshampoo kiest voor jou!

  Lees meer
 2. Style Like A Star met Moroccanoil!

  Style Like A Star met Moroccanoil!

  Haarverzorgingsmerk Moroccanoil is dit jaar hoofdsponsor van het Eurovisie Songfestival, dat dit jaar in Rotterdam plaatsvindt. Zo worden alle kapsels verzorgt door het Moroccanoil Eurovision Stylist Team. Om alvast in de stemming te komen hebben we alvast twee looks samengesteld. In deze blog lees je hoe je deze eenvoudig zelf creëert!

  Lees meer
 3. L'Oréal Professionnel is vernieuwd!

  L'Oréal Professionnel is vernieuwd!

  L’Oréal Professionnel is vernieuwd! De vertrouwde, krachtige en altijd professionele producten van Serie Expert komen nu in een nieuwe, stijlvolle verpakking. In deze blog lees je alles over de nieuwe Serie Expert lijn.

  Lees meer
 4. Redken is vernieuwd!

  Redken is vernieuwd!

  De haarverzorging van Redken is vernieuwd! Redken is een merk van wetenschap en innovatie en dit is nu ook duidelijk terug te zien in de nieuwe verpakkingen. De volledige haarverzorgingslijn van Redken heeft geoptimaliseerde verpakkingen en een duidelijkere boodschap. Ben je benieuwd wat er veranderd is en wat onze ultieme Redken bestsellers zijn? Lees dan snel verder!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje