• 9x tips om blond/asblond haar te behouden

  9x tips om blond/asblond haar te behouden

  Asblond haar: een ontzettend populaire haarkleur onder zowel blondines als brunettes die hun haar willen blonderen. Maar waar we niet altijd bij stilstaan, is dat een blondering erg intensief is voor het haar. Het is daarom erg belangrijk om - na een behandeling als deze - meer aandacht te besteden aan de verzorging van je gekleurde lokken. Om het gewenste resultaat zo lang mogelijk te behouden en vervaging te voorkomen, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet! 

  Lees meer
 1. Uitgroei in tijden van corona

  Uitgroei in tijden van corona

  In tijden van corona is een bezoek aan de kapper niet meer zo vanzelfsprekend. Dit zorgt voor paniek en ergernissen onder mensen die hun haarkleur al jaren bij laten werken door hun vertrouwde kapper. De uitgroei wordt steeds erger en het is verleidelijk om zelf de kwast in het haar te zetten. Dit is vaak helemaal niet nodig! Er zijn verschillende tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw uitgroei niet meer opvalt. Lees dus snel verder! 

  Lees meer
 2. Behoud ondanks corona je haar mooi en verzorgd [9x tips]

  Behoud ondanks corona je haar mooi en verzorgd [9x tips]

  Ga jij regelmatig naar de kapper en zit je nu in deze coronacrisis letterlijk met je handen in het haar? We geven je graag de gouden tips om met of zonder kapper het beste uit je coupe te halen. Uitgroei? Gespleten haarpuntjes? Lees onze blog en overbrug de coronacrisis met gezond en mooi haar.

  Lees meer
 3. Waarom vervaagt je haarkleur en hoe ga je dit tegen?

  Waarom vervaagt je haarkleur en hoe ga je dit tegen?

  Je geeft je haar een nieuwe kleur en bent de eerste dagen helemaal happy met het resultaat. Maar naarmate de tijd voorbij gaat, blijft er van de oorspronkelijke haarkleur steeds minder over. Herkenbaar? In deze blog lees je alles over het vervagen van de haarkleur en hoe je dit tegen kan gaan!

  Lees meer
 4. 6x tips om je haarkleur te beschermen

  6x tips om je haarkleur te beschermen

  Je hebt net je coupe gekleurd en je bent super happy met je metamorfose. De eerste dagen zien de gekleurde haarlokken er picobello uit. Het glanst en ziet er gezond uit. Maar dan komt het; de glans en intensiteit van de kleur nemen langzamerhand af totdat er van dat happy gevoel aan het begin, niets meer over is. No worries, je bent niet de enige! In deze blog geven we je een aantal tips om het vergaan van je sterrencoupe zo lang mogelijk uit te stellen!

  Lees meer
 5. De gouden regels om je Balayage mooi te houden [7x tips]

  De gouden regels om je Balayage mooi te houden [7x tips]

  Balayage! Inmiddels weten alle dames wat Balayage is. Het Frans woord Balayage betekent letterlijk ‘vegen’. Dit is ook precies wat Balayage inhoudt. Het is een kleurtechniek waarbij haarverf met vegen wordt aangebracht. Het resultaat: Sunkissed hair en geen last van de irritante uitgroei die je wel krijgt bij de traditionele haarverftechnieken. Hierdoor ziet Balayage er ook heel natuurlijk uit (de droom van elke vrouw). Maar! Balayage kan ook haar tol eisen op de kwaliteit van je haar als je je haar niet onderhoudt en maximaal verzorgt! Lees in deze blog hoe je je Balayage en haarlokken het best bijhoudt.

  Lees meer
 6. Alles wat je moet weten over balayage (5x onderhoudtips)

  Alles wat je moet weten over balayage (5x onderhoudtips)

  Balayage is tegenwoordig de meest gevraagde look bij de kapper. Maar weten we wat het precies is? Veel dames weten dat het iets met highlights is. En dat ze er natuurlijker uitzien dan gewoon je haar blonderen. Maar welke techniek gebruikt de kapper precies. En belangrijker nog, is het geschikt voor jouw haartype? Lees verder en kom alles te weten over balayage.

  Lees meer
 7. Dé haarkleur trends voor 2019

  Dé haarkleur trends voor 2019

  Ben jij ook één van de dames die nog heel graag voor een nieuwe look gaat in 2019, maar niet zo goed weet welke? Misschien twijfel je nog over de keuze van je look of ben je nog niet de look van je dromen tegengekomen. Bij een nieuw jaar horen nieuwe haartrends. De haarkleuren die we in 2019 vaker gaan zien, zijn bekend. En het wordt moeilijk kiezen, want ze zijn één voor één fabulous. 

  Lees meer
 8. De 3 leukste haarkleuren voor herfst 2018

  De 3 leukste haarkleuren voor herfst 2018

  De groene bladeren ebben langzamerhand weg en maken plaats voor die prachtige oranje boombladeren. De kleurverandering hoeft niet alleen voor de bomen te gelden. Ook onze haarlokken mogen er een vleugje herfst bij krijgen. Ben je ook toe aan een fall-look?  Lees dan snel verder en ontdek de haarkleur trends voor dit nieuwe seizoen. Ook krijg je tips over hoe je jouw nieuwe haarkleur het best behoudt.

  Lees meer
 9. Je haar zelf verven

  Je haar zelf verven

  Als je aan het kleuren van je haar denkt, schieten er vaak twee dingen te binnen. Ten eerste: yes, een nieuwe haarkleur, nieuwe look! En ten tweede: Auch, de schade die je lokken weer moeten aanvaarden. Met deze blog willen we jou een handje helpen bij het zelf verven van jouw haarlokken. Het haar zelf kleuren is makkelijk, goedkoper en it can be lots of fun als je dit bijvoorbeeld samen met jouw vriendin of zus doet! Lees verder en maak ook kans op een haarverf pakket van het merk VIBA.

  Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje