11 Feb. 2022

Je haarkleur langer mooi houden na het verven? Ga dan voor deze shampoo!

Je verft je haar en na een aantal wasbeurten is de kleur alweer gigantisch terug gelopen, blond haar heeft al weer die vervelende gele gloed, bruin haar wordt al snel oranje of vaal en zwart haar wordt al snel donkerbruin. Als je je haar verft herken je dit probleem, maar wat doe je hier nou aan? Je wilt natuurlijk niet vaker je haar verven, je wilt dat de kleur langer mooi blijft! En daar is vanaf nu de perfecte oplossing voor, namelijk de Chroma Crème kleur corrigerende en verzorgende shampoo van L’Oréal Professionnel.

Deel dit artikel:

Ga voor langer en mooier kleurbehoud van je haar met de Chroma Crème kleur corrigerende en verzorgende shampoo van L’Oréal Professionnel!

Recent gekleurd haar bevat een mix van primaire kleurstoffen. Na een paar wasbeurten kunnen er ongewenste warme kleurkarakters opkomen. Daarom kan je dat gevoel krijgen dat je kort na je kappersbeurt alweer klaar bent met je haarkleur. Wil je ongewenste kleurkarakters neutraliseren en langer mooi kleurbehoud? Ga dan voor de Chroma Crème kleur corrigerende en verzorgende shampoo van L’Oréal Professionnel.

Nieuw! L’Oréal Professionnel Chroma Crème! Een kleur corrigerende en verzorgende shampoo!

De Chroma Crème bevat een exclusieve technologie die het volgende combineert: professioneel op maat gemaakte kleuren voor een juiste neutralisatie en een formule voor uiterste verzorging, de co-emulsie, met 10 keer kleinere verzorgende elementen. Homogene neutralisatie vindt plaats, zonder kleur onregelmatigheden op de meest poreuze haardelen. De shampoo zorgt voor drie keer meer glans. De kleur is fris en stralend en het haar is zacht en intens gereinigd. Er zijn drie varianten van deze shampoo zodat hij het beste aansluit bij je haarkleur en de kleur echt even mooi opfrist.

De Chroma Crème Ash Shampoo is voor lichtbruin en bruin haar, de Purple Shampoo voor blond haar en de Matte Shampoo voor donkerbruin en zwart haar. De Ash Shampoo haalt de oranje gloed uit lichtbruin/bruin haar, de Purple Shampoo haalt de gele gloed uit blond haar zodat het weer een mooie kleur blond krijgt en de Matte shampoo zorgt voor het behoudt van een diepe donkere kleur. Je laat deze shampoo 5 tot 15 minuten intrekken in je haar, hoe langer de inwerktijd, hoe meer neutralisatie. Je kamt de shampoo goed door het haar, zodat het gelijkmatig verdeeld is en het kleurbehoud overal even mooi is. Daarna spoel je de shampoo grondig uit.

Naast het gebruiken van de juiste producten, hebben we ook een aantal tips die erbij helpen dat je kleur langer mooi blijft.

Drie tips die zorgen voor langer kleurbehoud

  • Was je haar minder vaak

Je hebt deze tip vast en zeker al vaker voorbij zien komen, maar dat maakt hem niets minder waard. Je wast namelijk met iedere wasbeurt een beetje ‘’kleur’’ uit je haar. Zeker bij een koele haarkleur of een mooie pastelkleur. Probeer dus echt pas je haar te wassen als het echt nodig is. Droogshampoo kan erbij helpen om nog een dagje extra te wachten.

  • Gebruik de juiste shampoo

Ga voor langer en mooier kleurbehoud met de juiste shampoo. Als je je haarkleur mooi wilt behouden, begin je met minder vaak je haar wassen. Wanneer het dan tijd is om die lokken weer even lekker te wassen, kies dan voor een shampoo die past bij je haar en die de juiste verzorging biedt.

Is de kleur na het verven terug gelopen, vaal, niet meer glanzend en mooi? Merk je dat je blonde haar een gele ondertoon heeft of je bruine haar ineens een warme oranje toon heeft? Kies dan voor de L’Oréal Professionnel Chroma Crème shampoo. De shampoo heeft drie varianten, en sluit daarom goed aan bij je huidige haarkleur. Deze shampoo zorgt ervoor dat je kleur weer gecorrigeerd wordt, en er weer stralender uit gaat zien.

  • Gebruik nooit hitte zonder het haar te beschermen

Bescherm altijd je haar tegen hitte. Hitte is namelijk schadelijk voor je haar, tenzij je het beschermt met een hittebeschermer. Door het gebruiken van hittetools, zonder hittebescherming, kan de kleur sneller teruglopen en minder lang mooi blijven. Hitte kan van stylingtools komen zoals een föhn of krultang, maar ook de hitte van de zon is schadelijk voor het haar. Ga je op vakantie of ben je vaak in de zon, spray dan ook altijd een hittebeschermer op het haar. Dit zal ervoor zorgen dat de kleur langer mooi blijft, en de kleur minder snel terug loopt. Wat slim is om jezelf aan te leren, als je bijvoorbeeld altijd je natte haar droog föhnt, breng dan gelijk na het douche een hittebeschermer aan. Zo is je haar altijd beschermd, behoudt het zijn mooie kleur en ziet het er gezonder uit.

L'Oréal Professionnel Chroma Crème shampoo kopen

De L'Oréal Professionnel Chroma Crème shampoo kopen bij JohnBeerens.com?

Heb jij last van ongewenste kleurtonen in je haar, loopt je haar snel terug na het verven en wil jij langer genieten van een mooie intense kleur? Dan is de Chroma Crème shampoo het ideale product voor jou. Ben je benieuwd wat deze producten kunnen beteken voor jouw geverfde haar? Bestel de Chroma Crème shampoo van L'Oréal Professionnel eenvoudig en snel op JohnBeerens.com. Heb je nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze blog? Laat deze dan achter bij de comments!

 

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje