Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

03 Aug. 2023

Je haren zo blond als Margot Robbie in de nieuwste Barbie film? Wij vertellen je hoe!

Celebrity-Colorist Jacob Schwartz legt uit hoe hij de blonde Barbie look maakte van Margot Robbie met gebruik van Schwarzkopf Professional & BlondMe. Eindelijk draait de Barbie film in de bioscoop! Waar superster Margot Robbie schittert in de leukste outfits en altijd perfect gestijlt en gekleurd haar. In deze blog vertelt expert Celebrity Hair Colorist, Jacob Schwartz, hoe hij de lokken van Margot Robbie omgetoverd heeft tot de perfecte blonde Barbie kleur, en welke producten daarvoor zijn gebruikt. Kom erachter hoe jij ook de perfecte blonde Barbie haarkleur krijgt.

Deel dit artikel:

Credits: Expert Cebebrity Hair Colorist, Jacob Schwartz

Blonde haren net zoals Barbie

BLONDME is Schwarzkopf Professional’s holistische kleur- en verzorgingsmerk gewijd aan de uiteenlopende behoeften van blond haar. De BlondMe kleur producten zorgen ervoor dat jij een mooie blonde look krijgt bij de kapper, met minimale haarschade. Daarnaast biedt de BlondMe verzorgingslijn gerichte premium haarverzorging voor alle blonde haartypes, van fijn tot normaal en van normaal tot weerbarstig haar. Jacob Schwartz, een celebrity hair colorist, heeft deze fantastische producten gebruikt om Margot Robbie nog stralender blond te maken voor de première van Barbie the Movie!

Haren net zo blond als die van Barbie met de producten van BlondMe

‘’Ik wilde echt dat Margot’s Blonde haar Barbie zou belichamen op de rode loper zonder dat het zo opvallend en overmatig geblondeerd zou zijn. Wanneer het licht op haar haar valt, wilde ik dat het zou fonkelen en stuiteren als die legendarische blonde supermodellen en actrices uit de jaren 90’’. – Expert Celebrity Haircolorist, Jacob Schwartz voor Schwarzkopf Professional.

Benieuwd hoe Jacob Schwartz de mooie red-carpet look van Margot Robbie maakte? Wij delen het geheim met je! Hij heeft namelijk gebruik gemaakt van een babylights techniek met de BlondMe kleur producten. Om het niet te technisch te maken, nemen we jullie graag mee in welke verzorging er gebruikt is voor het stralende blonde haar van Margot Robbie op de rode loper premiere.

Welke producten zorgen voor perfect blond haar?

Zoals Schwartz al aangeeft, heeft hij voor het prachtige Barbie haar de BlondeMe Care All Blondes Rich gebruikt. Deze lijn van BlondMe is speciaal voor blondines met normaal tot weerbarstig haar. Het is een intens voedende lijn met het Cashmere Proteïne Complex dit complex staat bekend om zijn krachtige hydraterende werking die helpt bij het diepgaand verzorgen van het haar om haarbreuk en gespleten haarpunten te vermijden.

  • All Blondes Rich Shampoo: Reinigt het haar zachtjes tijden het voeden, herbouwt en revitaliseert het haar, maakt het haaroppervlak glad en geeft het haar een gezonde glans. Versterkt de binnenste haarstructuur tot 85%.

  • All Blondes Rich Conditioner: deze conditioner ontwart het haar onmiddellijk, helpt bij het versterken van poreus blond haar, verbetert de elasticiteit en de fomule met Marula olie zorgt voor een briljante glans. Versterkt de binnenste haarstructuur tot wel 90%.

  • All Blondes Rich Masker: Voedt en herstelt de beschadigde binnenkant van het haar, en zorgt voor soepelheid en glans. De formule met Marula olie maakt het haaroppervlak glad en geeft het een gezonde glans. Versterkt de binnenste haarstructuur tot 93%.

Tip: gebruikt naast de shampoo en conditioner ook wekelijks het All Blondes Rich masker. Dit geeft je mooie blonde haar echt de verzorging die het nodig heeft. Maak je daarnaast gebruik van hitte tools zoals een fohn of een stijltang en heb je snel last van gespleten haarpunten? Dan kan de Blonde Wonders Restoring Balm ook echt niet ontbreken in je haarroutine. De Blonde Wonders Restoring Balm sluit gespleten haarpunten tot 90%, geeft tot 24 uur een anti-frizz effect en geeft hittebescherming tot 210 graden. Bij gebruik op droog haar wordt de binnenste haarstructuur tot wel 95% versterkt en maakt het haar zacht en glanzend. Daarnaast bevat deze ook een UV-filter, wat je blonde haar ook nog een beschermt tegen de invloeden van de zon.

De producten van BlondMe kopen bij JohnBeerens.com

Alles om je haar Barbie-blond te krijgen is verkrijgbaar bij JohnBeerens.com. Heb je nog meer vragen na het lezen van deze blog? Stel je vraag in de comments en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk je terug!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje