Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

30 Okt. 2023

Dit zijn de trendy herfst haarkleuren op dit moment

De herfst is in volle gang. Daarom is dit is het perfecte moment om jezelf een nieuwe look te geven die past bij dit seizoen. Ontdek welke haarkleuren trendy zijn om dit moment en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je haar weer gaat stralen.

Deel dit artikel:

Met de herfst in volle gang is dit het perfect moment om jezelf een nieuwe look te geven die past bij dit seizoen. In dit blog vertel ik je welke haarkleuren trendy zijn op dit moment en deel ik handige tips om ervoor te zorgen dat jij er stralend uitziet in dit prachtige seizoen.

Kastanje pracht

Kastanjebruin is helemaal hot dit najaar. Het brengt de warmte van het herfstseizoen naar je haar en geeft een stralende gloed. Of jij nu kiest voor subtiele kastanjebruine highlights of een volledige transformatie naar deze prachtige bruine kleur, deze kleur kan nooit verkeerd gaan.

Om deze kleur te behouden is het belangrijk om je haar te verzorgen met de juiste verzorgingsproducten. Met de Wella Professionals Invigo Color Brilliance Shampoo + Conditioner Gekleurd & Dik Haar bescherm jij je haar tot wel zeven weken lang. De shampoo en conditioners is speciaal gemaakt voor weerbarstig haar. Daarnaast is hij ontwikkeld met de Wella Blend Technologie. Deze technologie versterkt de glans van gekleurd haar.

Klassiek bruin

Als jij op zoek bent naar een klassieke herfstlook, denk dan aan donkere tinten zoals mokka en coffee. Deze rijke bruine kleuren stralen elegantie uit en passen perfect bij de herfst. Wat deze haarkleur extra speciaal maakt is dat het gemakkelijk te onderhouden is niet snel vervaagt, zelfs niet op regenachtige herfstdagen.

Zomer look, in de herfst

Ben je toch nog niet helemaal uitgekeken op je zomerlook? Overweeg dan gouden en honingkleurige tinten. Deze tinten brengen de warmte en levendigheid van de zomer terug in je haar, waardoor je er stralend uitziet. Zelfs tijdens de sombere herfstdagen.

Helaas kan blonderen schadelijk zijn voor je haar, waardoor het droog en breekbaar wordt. Daarom is het goed om hier de juiste producten voor te gebruiken. De Redken Acidic Bonding Concentrate Routine Set voor Compleet Herstel. Dit is een volledige routine om zwaar beschadigd of chemisch behandeld haar te herstellen.  Ook biedt het een volledige transformatie voor droog, breekbaar en zwak haar. Dit maakt de producten ideaal voor geblondeerd haar.

Rood herfst statement

Rood is altijd een gedurfde keuze en kan je haar in de herfst echt laten opvallen. Of je nu kiest voor een heldere rode keur of toch subtielere rode accenten, Deze kleur geeft je haar een opvallende uitstraling die perfect bij het herfstseizoen past.

Liever eerst thuis proberen? Wella Color Fresh Mask Red is een kleurbehandeling voor thuis om je haarkleur tijdelijk te transformeren, zonder je haar daarbij te beschadigen. Door de verzorgende werking van het masker worden de haarschubben gesloten wat zorgt voor gezond en glad haar plus minder haarbreuk tijdens het kammen. Verlevendig en verfris je haarkleur op een snelle en makkelijke manier.

 

Met deze trendy haarkleuren en handige tips ben jij helemaal klaar om de herfst in te gaan. Vergeet niet om je haar met de juiste verzorgingsproducten te verzorgen en wees trots op jouw nieuwe herfstlook.

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje