1. Stimuleer haargroei met biotine

  Stimuleer haargroei met biotine

  Biotine heeft een essentiële rol in de beauty industrie aangezien het goed is voor zowel haar als huid. Het bevat essentiële vitamines en zorgt voor mooi en gezond haar. Je vindt het in natuurlijke bronnen zoals: bonen, brood, vis, vlees, melk en oesters. In toevoeging tot Biotine zijn er ook andere vitamines die zorgen voor mooi en gezond haar zoals: foliumzuur, pantotheenzuur, Vitamine A, C en D.

  Lees meer
 2. Beste producten voor haargroei

  Beste producten voor haargroei

  We houden allemaal van mooi en gezond haar. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met onze favoriete haarproducten. Deze producten zijn tevens niet schadelijk voor het haar!

  Lees meer
 3. Word een self tan pro met TAN TAN zelfbruiners

  Word een self tan pro met TAN TAN zelfbruiners

  Dankzij de TAN TAN zelfbruiners kan je met gemak de tan van je dromen bereiken. De zelfbruiners zijn geschikt voor iedere huidtype en passen zich aan naar je huidtype. Maar hoe breng je nu het beste een zelfbruiner aan en wat moet je doen voor een perfect egaal resultaat? In dit blog leggen we het stap voor stap uit!

  Lees meer
 4. Welke vitamines zorgen ervoor dat je haar groeit?

  Welke vitamines zorgen ervoor dat je haar groeit?

  Ben je benieuwd naar welke vitamines bijdragen aan jouw haargroei. Lees dan dit blog over vitamines die jouw haar een boost kunnen geven.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje