Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

15 Feb. 2024

Miley's Grammys haar namaken? Dat doe je zo!

Miley Cyrus heeft haar eerste Grammy Award in de wacht gesleept met haar hit "Flowers", die bekroond is als Best Pop Solo Performance en Record of the Year tijdens de 66e Grammy Awards. Naast haar zes nominaties en een op Tina Turner geïnspireerde uitvoering stal haar volumineuze kapsel de show. 

Deel dit artikel:

Miley Cyrus heeft haar eerste Grammy Award in de wacht gesleept met haar hit "Flowers", die bekroond is als Best Pop Solo Performance en Record of the Year tijdens de 66e Grammy Awards. Naast haar zes nominaties en een op Tina Turner geïnspireerde uitvoering stal haar volumineuze kapsel de show. Haar stylist Bob Recine onthulde het geheim achter haar opvallende look: een combinatie van droogheid, volume, en handelbaarheid. Cyrus' haar bleef zelfs perfect in model gedurende haar optreden en outfitwisselingen. Deze look namaken? Dit is hoe Recline de look bij Miley heeft gemaakt.

Voordat Recine aan de slag ging met de styling, behandelde hij Miley Cyrus' haar met een heat protection spray (zoals Amika Blockade Heat Defense Serum 50ml) en een anti-humidity spray (zoals Amika The Shield Antihumidity Spray) op het nog vochtige haar, "om te verzekeren dat vocht en luchtvochtigheid geen invloed zouden hebben op het eindresultaat". Vervolgens droogde hij het haar met een middelgrote ronde borstel en toupeerde hij het haar bij de wortels met een teasing borstel, terwijl hij bij elke sectie royaal haarlak (zoals Amika Flexus Touchable Hairspray) gebruikte. Hij gebruikte ook enkele rollers om "die sexy bounce" te geven en hij maakte de look af met enkele druppels haarolie zoals de amika Glass Action Universal Elixir als finishing touch.

 

Dat is natuurlijk nogal snel uitgelegd, dus ik heb het nog even stap voor stap duidelijk voor je uitgeschreven:

Stap 1: Kies de Juiste Volume Shampoo en Conditioner

Begin met een sterke basis door te kiezen voor een volumeshampoo en conditioner. Producten die specifiek ontworpen zijn om je haar lichter te maken en te liften bij de wortels, zorgen voor een zichtbaar voller effect vanaf de eerste wasbeurt. Zoek naar ingrediënten die je haar versterken zonder het te verzwaren.

Stap 2: Gebruik een Volume Mousse of Spray bij de Wortels

Voor het föhnen, breng een volume mousse of spray aan bij de wortels. Deze producten zijn essentieel voor het creëren van langdurig volume. Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig verdeelt voor het beste resultaat.

Stap 3: De Juiste Föhntechniek

Föhnen doe je met je hoofd ondersteboven voor maximaal volume. Focus op de wortels en gebruik een ronde borstel om je haar te liften waar je het meeste volume wilt zien. Afwerken met een koude luchtstoot helpt om het volume te verzegelen.

Stap 4: Creëer Textuur met een Texturizing Spray

Een texturizing spray kan wonderen doen voor fijn haar door extra grip en volume te bieden. Spray het bij de wortels en masseer het in voor een instant volume boost en over je hele haar voor een moeiteloze, volumineuze look.

Stap 5: Afwerken met een Flexibele Hairspray

Een flexibele hairspray helpt om je volumineuze stijl te behouden zonder het te verzwaren. Zoek naar een product dat hold biedt zonder je haar stijf of plakkerig te maken.

Bij JohnBeerens.com hebben we een breed assortiment aan producten die je helpen om het maximale volume in je haar te creëren. Van shampoos en conditioners tot mousses, sprays, en meer - ontdek de beste merken en geef je haar die welverdiende lift. Bezoek onze website voor meer tips, tricks, en de nieuwste producten om jouw haar volumineus, gezond, en stralend te houden.

Gebruik de juiste tools en technieken, en je zult merken dat volumineus haar makkelijker te creëren is dan je denkt. Met de juiste verzorging en styling kan ook jij die gewilde volumineuze look bereiken.

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje