Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

28 Sep. 2023

After Summer Haircare

We moeten er toch echt aan geloven dat de zomer er weer op zit, en dat het tijd is om ons haar klaar te maken voor de herfst. Want wist je dat je haar na een zonnige zomer nu best wel wat extra verzorging kan gebruiken? Die verfrissende duik in de zee, leuke dorpjes en stadjes bezoeken? Doordat je haar constant in de brandende zon is, kan het droog en beschadigd zijn na de vakantie. Geen reden tot paniek hoor, met de juiste producten is je haar binnen no-time weer healthy en shiny. In deze blog vertellen we je hoe je dat het beste en snelste voor elkaar krijgt.

Deel dit artikel:

After Summer Haircare – je haar verzorgen na de zomer

Tijdens de zomer is je haar veel in de zon, in het water, en wordt daarom veel blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Om je haar in goede conditie te houden, is het belangrijk het met de juiste producten te verzorgen. Als je hier in de zomer wat minder aandacht aan hebt besteed is dat geen reden tot paniek. Met de juiste producten kun jij je haar weer helemaal herstellen, en heb je binnen no time weer gezonde en stralende lokken.

Wat kun je doen om je haar te herstellen door zonbeschadiging?

Heeft je haar veel zon gezien deze zomer, en heb je geen speciale producten hiervoor gebruikt die het haar extra verzorgen? Voelt je haar droog, dof aan, en weet je niet zo goed wat je ermee aan moet. De kans dat je haar beschadigd is door de zon is aanwezig, en daarom is het belangrijk dat je dit herstelt met de juiste verzorging.

Welke verzorging gebruik je bij beschadigd haar?

Als je haar beschadigd is, is het belangrijk om de juiste verzorging te gebruiken waardoor je haar weer herstelt wordt. Een lijn die wordt aangeraden bij beschadigd haar is Sebastian Penetraitt. Deze lijn is versterkend en diep herstellend voor beschadigd haar.

Binnen de Sebastian Penetraitt lijn zitten de volgende producten:

Begin je routine met het wassen van je haar met de Penetraitt Shampoo, vervolgens gebruik je de Penetraitt conditioner. Laat deze kort inwerken en spoel uit. Deze producten zorgen ervoor dat je haar er verzorgd uitziet, en aanvoelt.

Als je je nog een stapje verder wil gaan qua haarverzorging is het overnight haarserum zeker aan te raden. Dit serum transformeert droog en beschadigd haar in een gezonde en volle bos. En het leukste aan dit serum is, je hoeft er zelf niks voor te doen! Je brengt het namelijk aan voordat je gaat slapen en je wordt wakker met glad, zacht en gerevitaliseerd haar.

Hoe werkt het Penetraitt Overnight Serum van Sebastian

Je haar herstellen terwijl je aan het slapen bent, dat klinkt toch als een droom ;). Je droomt misschien wel tijdens de werking van het serum, maar het is toch echt realiteit! Het serum bevat namelijk hyaluronzuur en niacinamide. Hylaronzuur is een vochtbinder, wat zorgt voor hydratatie en dat het vocht in je haar wordt vastgehouden. Dit geeft een echt plumping effect en laat je haar er voller uitzien, en voelen.

Niacinamide stimuleert haargroei en draagt bij aan lang en sterk haar. Dus terwijl jij lekker ligt te slapen, zijn deze ingrediënten druk bezig je haar te herstellen. Met als resultaat? Wakker worden met glad, gerevitaliseerd haar. Daarnaast heeft het serum genoeg tijd om diep in het haar door te dringen en hoeft het niet uitgespoeld te worden. Je kunt je haar dus 's ochtends direct stylen zoalsje wil.

Welke producten zijn nog meer geschikt om je haar te herstellen?

Sebastian No Breaker Leave In Spray

Naast het Overnight Serum zijn er nog meerdere producten die het haar kunnen herstellen van (zon)schade. Zoals de Sebastian No Breaker Leave-in Spray, deze dringt tot diep in het haar door en herstelt het haar. Dit product herstelt de verbroken bindingen in het haar waardoor je weer gezonde punten hebt. Het product gaat haarbreuk tegen en bevat bijna alleen maar natuurlijke ingrediënten. Door dit product slechts één keer per week te gebruiken ga je voor optimaal resultaat en je bengt het super makkelijk aan in handdoekdroog haar.  

Sebastian Potion 9

Je haar in model brengen terwijl het tegelijkertijd verzorgd wordt? Dat doet de Sebastian Potion 9! Dit is een zowel een stylingsproduct als een verzorgingsproduct. Het is een multifunctioneel product dat je haar voel- en zichtbaar gezonder maakt.

Herstel beschadigd haar na de zomer

Heeft je haar deze zomer veel zon gezien en merk je dat het droog en onhandelbaar is? Door het gebruik van de juiste producten ga je beschadiging tegen en ga je voor gezond haar!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje