Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

22 Mei. 2023

Ga voor een professionele oplossing voor beschadigd haar met Redken Extreme

Met de haarverzorgingslijn van Redken Extreme wordt beschadigd haar herstelt, ongeacht welk haartype je hebt, het haar wordt weer sterk en gezond na het gebruik van Redken Extreme. Binnen Redken Extreme vallen verschillende producten die ervoor zorgen dat jou haar weer herstelt wordt. Ben je op zoek naar een product waardoor je haar snel herstelt en die je makkelijk kunt toevoegen aan je huidige routine? Probeer dan is de Redken Extreme Anti-Snap treatment. Dit is een leave-in behandeling, handig in gebruik, en speciaal om beschadigd haar tegen te gaan. Benieuwd wat Redken Extreme nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Deel dit artikel:

Wat is de oorzaak van beschadigd haar?

Heb je last van beschadigd haar en weet je niet wat je er tegen kunt doen? Beschadigd haar kan ontzettend vervelend zijn, en het kan door veel verschillende oorzaken komen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een hete föhn of stijltang, of door het kleur/blonderen van je haar. Verschillende oorzaken die allemaal kunnen lijden tot beschadigd haar.

Daarnaast heeft je haar in de zomer ook wat meer te verduren. Denk aan de hitte van de zon, of het zwemmen in een zwembad.

Wat de oorzaak ook is, het liefst wil je zo snel mogelijk af van beschadigd haar en dat kan met de producten van Redken Extreme.

bekijk alle producten van redken extreme

Welke producten gaan beschadigd haar tegen?

Redken Extreme Shampoo – speciaal voor beschadigd haar

Het herstellen van je haar begint bij het gebruiken van een kwalitatief goede shampoo. De Redken Extreme shampoo voor beschadigd haar is een mild reinigende shampoo die het haar versterkt en herstelt, waardoor het haar er weer mooi en gezond gaat uitzien. Als je last hebt van beschadigd haar, is het gebruik van kwalitatief goede producten echt een must!

Redken Extreme Conditioner

Als aanvulling op de Redken Extreme Shampoo is er de Extreme Conditioner. Ik raad altijd aan om een conditioner te gebruiken in dezelfde lijn als de shampoo. De conditioner heeft aanvullende ingrediënten en die maakt het stappenplan af, waardoor je haar de juiste ingrediënten en voeding krijgt om volledig te kunnen herstellen. Daarnaast heb je maar per wasbeurt maar weinig nodig, omdat de ingrediënten zo puur zijn.

Redken Extreme haarmasker voor beschadigd haar

Dit haarmasker versterkt en herstelt je haar, en biedt een intense verzorging voor kwetsbaar en droog haar. De formule van dit haarmasker dringt door tot in de vezel van je haar en zorgt voor maximaal resultaat. Breng het masker aan op schoon, handdoek droog haar en laat het 3 tot 5 minuutjes inwerken.

Redken Extreme Anti Snap Leave-in Treatment

Dit Anti snap treatment is speciaal voor beschadigd haar of verzwakt haar dat dof oogt. Dit product voedt het haar en zorgt ervoor dat het weer van binnenuit versterkt wordt. Naast dat het haar de glans weer terug krijgt, wordt het ook nog is gezond, sterk en veerkrachtig.

Wist je dat het Redken Extreme Anti Snap treatment een awardwinnaar én bestseller is! Zeker de moeite waard om dit product uit te proberen dus. Door gebruik van de juiste producten ga je beschadigd haar tegen, en ga je weer voor gezond en stralend haar.

Ga beschadigd haar tegen met Redken Extreme – verkrijgbaar bij JohnBeerens.com

Als je op zoek bent naar producten die beschadigd haar tegen gaan, en waardoor je weer gezond en stralend haar krijgt, zijn de producten van Redken Extreme absoluut de producten die je zoekt. Door de voedende ingrediënten wordt je haar weer herstelt en ziet het er stralend uit. Je kunt ervoor kiezen om een product aan je routine toe te voegen, of gebruik voor optimaal herstel alles uit de Redken Extreme lijn.

Heb je nog een vraag na het lezen van deze blog? Laat dan je vraag achter in de comments, en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk bij je terug.

Liefs!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje