14 Mei. 2023

Maak kennis met dit nieuwe waanzinnige merk: Epres!

Epres is de toekomst van hoge kwaliteit haarverzorging! Heb je al wel eens van het merk gehoord? Het merk Epres is in 2022 op de Amerikaanse markt gelanceerd door wetenschapper Dr. Eric Pressly. Binnen no-time kreeg dit merk ontzettend veel aandacht in de media, en werd het een van de nieuwste technologische doorbraken op het gebied van haarverzorging. In deze blog vertellen wij je alles over dit nieuwe merk. 

Deel dit artikel:

Wat is Epres?

Wat is Epres precies en waarom is dit merk zo hot & happening? Epres is een innovatieve spray-on haarbehandeling die zorgt voor een diepe, duurzame reparatie van chemische, thermische en mechanische schade in een stap. De zuurvrije en gepatenteerde formule herstel actief de haarstructuur. 

Waarom benoem ik zuurvrij? Dit doe ik omdat zuurvrij betekent dat het product geen effect heeft op kleur- of chemische behandelingen, en dus veilig om te gebruiken voor alle haartypes en texturen, dus zelfs als je je haar kleurt of behandeld hebt! 

De formule wordt verrijkt met Biodiffusion-technologie en herstelt echt iedere haarstreng, dit zelfs uren nadat het product wordt aangebracht. Het product kan gemakkelijk thuis worden gebruikt, maar het zou ook een product kunnen zijn wat in je favoriete kapsalon kan worden aangeboden. Het geweldige aan dit product is dat je slechts na een keer gebruiken al positieve resultaten ziet. Je haar ziet er gezonder, glanzender en sterker uit. 

Welke producten heeft het merk Epres?

Tot nu toe heeft het merk Epres een product op de markt gebracht: Bond Repair Treatment. Dit is een spray die je aanbrengt op het haar, die diep doordringt in het haar en het haar direct zachter en glanzender maakt. 

De gepatenteerde technologie herstelt iedere haarlok, zelfs nadat het haar droog is. Dit product is geschikt voor iedereen die graag gezonder en sterker haar wilt. 

Als je je haar verft, of vaak gebruik maakt van hitte tools, komt er schade aan je haar. Met dit product Epres herstel je schade aan je haar en ziet het er weer gezond en sterk uit.

Hoe gebruik je de Epres Bond Repair Treatment

Stap 1:

Voeg als eerste de injectieflacon toe aan de sprayflacon, vul dit met water tot de aangegeven streep en schud goed. 

Stap 2:

Spray een royale hoeveelheid van de inhoud op droog haar, totdat je iedere lok gehad hebt. 

Stap 3:

Laat het product minimaal 10 minuten inwerken. De technologie blijft werken zolang je het op je haar hebt. Je kan voor een diepere behandeling er ook voor kiezen om ermee te gaan slapen, of ’s ochtends op je haar te sprayen voordat je de dag begint. 

Stap 4:

Wanneer je het gaat uitspoelen, was je haar hoe dat je dat gebruikelijk doet, en style het hoe je wilt. Geniet van een gezonde en glanzende bos haar!

Epres exclusief verkrijgbaar bij JohnBeerens.com

Gelanceerd in Amerika, en vanaf nu is Epres exclusief verkrijgbaar bij JohnBeerens.com, en daar zijn wij trots op. Dit product is dé perfecte aanvulling op je huidige haarroutine. Het is een behandeling die snel en effectief werkt, en je weer een gezonde en glanzende coupe geeft. 

Wietske Storm
Mei 05, 2023 04:23
Is dit product (epres ) in plaats van een conditioner?
Ik heb dik veel droog, statisch en pluizig haar, was het heel weinig ( 1 x per maand) want na wassen is het helemaal een dikke pluizenbos.
Dit ondanks dat ik een conditioner gebruik en mijn haar zoveel mogelijk aan de lucht laat drogen.
benthe van Johnbeerens.com
Mei 05, 2023 10:39
Hi Wietske,

Wij raden aan om Epres als aanvulling op je huidige routine te gebruiken. Je geeft aan dik, statische en pluizig haar te hebben, en daarom raad ik aan Epres 1x per week te gebruiken. Pluizig haar kan namelijk komen door een vocht te kort, en dit kan opgelost worden door meer hydraterende producten te gebruiken. Wat voor soort conditioner/shampoo gebruik je nu? Misschien kan ik de Amika Hydration lijn aanraden. In combinatie met de Epres verwacht ik dat je haar veel minder statisch en pluizig zal zijn! Hopelijk is je vraag zo beantwoord, twijfel niet om meer vragen te stellen!

Veel liefs, Benthe van JohnBeerens.com

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje