Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

17 Jan. 2024

Nieuw! GHD Chronos Styler

Ontdek de nieuwe GHD Chronos Styler! Deze tool combineert slimme technologie met snelheid en veelzijdigheid, waardoor je moeiteloos prachtige looks kunt creëren terwijl je tegelijkertijd je haar gezond houdt. Ontdek de innovatieve styler met slimme warmtecontrole en snelle opwarmtijd jouw dagelijkse stylingroutine transformeert voor glanzend en gezond haar.

Deel dit artikel:

Slimme Technologie voor Makkelijk Stylen

Wat de GHD Chronos Styler zo speciaal maakt, is de technologie die erin zit. Dankzij de slimme warmtecontrole kun je verschillende looks proberen zonder je haar te veel hitte te geven. Dat betekent dat je niet alleen mooi gestyled haar hebt, maar ook gezond haar behoudt.

Het apparaat is uitgerust met slimme sensoren die voortdurend de temperatuur monitoren en aanpassen om oververhitting te voorkomen. Hierdoor wordt je haar beschermd tegen mogelijke schade.

Snel en Veelzijdig in Gebruik

Met een snelle opwarmtijd is de GHD Chronos Styler ideaal voor diegenen die 's ochtends weinig tijd hebben. Het apparaat is snel klaar voor gebruik, waardoor je kostbare minuten kunt besparen tijdens je dagelijkse stylingroutinge. En het kan van alles - van steil haar tot zachte golven en krullen. Dat betekent dat je met één tool verschillende looks kunt creëren!

Zo gebruik je de GHD Chronos Styler

Stap 1: Voorbereiding van het Haar

Zorg ervoor dat je haar goed gewassen en volledig droog is voordat je begint met stylen. Gebruik de GHD Bodyguard Heat Protect Spray om je haar te beschermen tegen de warmte van de styler.

Stap 2: Opwarmen

Wacht tot het volledig is opgewarmd. Gelukkig heeft deze styler een snelle opwarmtijd, dus je hoeft niet lang te wachten.

Stap 3: Secties Maken

Verdeel je haar in kleine secties om het stylen gemakkelijker te maken. Klem de bovenste sectie van je haar vast, zodat je kunt beginnen met stylen bij de onderste delen.

Stap 4: Beginnen met Stylen

Neem een kleine pluk haar en plaats de GHD Chronos Styler zo dicht mogelijk bij de haaraanzet. Draai de styler een halve slag om het haar heen en trek de styler langzaam naar beneden. Herhaal dit proces voor alle secties haar.

Stap 5: Creëer Golven of Krullen (Optioneel)

Als je golven of krullen wilt creëren, kun je de GHD Chronos Styler roteren terwijl je door je haar gaat. Speel met de draaibeweging en ontdek welke stijl het beste bij je past.

Stap 6: Finishing Touch

Wanneer je alle secties hebt gestyled, laat je het haar afkoelen voordat je het met je vingers of een borstel in model brengt. Gebruik voor een mooi en blijvend resultaat de GHD Styling Oil Sleek Talker.

Goed voor je Haar

De GHD Chronos Styler doet niet alleen aan styling, maar is ook nog eens goed voor je haar. Door minder hitte te gebruiken, krijg je meer glans. En het houdt je haar gehydrateerd, wat betekent dat het er niet alleen mooi uitziet, maar ook gezond aanvoelt. En omdat het zo snel werkt, ben je minder lang bezig, wat ook goed is voor je haar!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje