09 Mei. 2022

Nieuw: YOS! Waarom zijn vitamines zo belangrijk en welke kies je?

De wereld van supplementen kan nogal overweldigend zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien, YOS maakt het makkelijk om erachter te komen welke supplementen bij jouw passen. Ze maken het ook wel heel aantrekkelijk, want wie wil die roze YOS bottle nou niet, ideaal om nooit meer je vitamines te vergeten. In deze blog lees je alles over vitamines en kom jij erachter welke het beste bij jou passen. We lanceren dit nieuwe product natuurlijk wel in stijl! Je ontvangt namelijk bij aankoop van een YOS product gratis de YOS Bottle!

Deel dit artikel:

Maak kennis met dit nieuwe merk: YOS. De wereld van supplementen kan nogal overweldigend zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien. YOS maakt het makkelijk om erachter te komen welke supplementen bij jouw passen. Ze maken het ook wel heel aantrekkelijk, want wie wil die roze YOS bottle nou niet, ideaal om nooit meer je vitamines te vergeten. In deze blog lees je alles over vitamines en kom jij erachter welke het beste bij jou passen. We lanceren dit nieuwe product natuurlijk wel in stijl! Je ontvangt namelijk bij aankoop van een YOS product gratis de YOS Bottle!

Waarom zou je ervoor kiezen om supplementen te slikken?

Er zijn veel verschillende types in de wereld van supplementen. Je hebt vrouwen die er dagelijks aan denken, vrouwen die er af en toe ineens aan denken en vrouwen die er nooit aan denken, of het misschien niet nodig vinden.

Vraag jij je af welke vitamines je echt nodig hebt? Of welke vitamines juist geschikt zijn voor vrouwen? Aan de hand van deze vragen zijn de specialisten van YOS op zoek gegaan naar de beste formules en samenstellingen voor jou als vrouw. De vitamines van YOS zijn allemaal vegan (behalve collageen, maar daar zal ik je zo meer over vertellen) en worden geproduceerd in Nederland.

Maar is het eigenlijk wel nodig om vitamines te slikken? Als we dagelijks perfect samengestelde maaltijden zouden eten, zou het in principe niet nodig zijn om supplementen te slikken. Maar echt dagelijks aan al die vitamines komen door de juiste dingen te eten is niet altijd even makkelijk. Stel jezelf eens de vraag: eet je dagelijks echt de aanbevolen groente en fruit? Twijfel je over het antwoord op deze vraag? Dan is het zeker geen verkeerd idee om je tekorten aan te vullen met supplementen.

Welke vitamines zijn er allemaal en wat doen ze?

Er zijn ontzettend veel vitamines en supplementen die je naast je voeding zou kunnen slikken. Bij YOS hebben ze gekeken welke vitamines het beste bij het vrouwelijk lichaam passen en daar hebben ze een mooie selectie van gemaakt. Daarom leg ik even uit welke vitamines ze hebben, en waarom deze geschikt voor jou kunnen zijn.

Waarom zou je Multivitamine slikken?

De vegan multivitaminen van YOS bevat maar liefst 41 (!) vitaminen, mineralen en andere stoffen. De reden om multivitaminen te nemen is eigenlijk als je gewoon snel en makkelijk je vitamines binnen wilt krijgen. Het is een aanvulling op alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Even een opsomming van de belangrijkste kenmerken:

 • Het ondersteunt je weerstand
 • Helpt vermoeidheid te verminderen
 • Behoud van sterke botten
 • Goede conditie van bloedvaten

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van je dagelijkse gevarieerde voeding maar het is juist een aanvulling. Dus om de vitamines hun werk goed te kunnen laten doen is gezonde en gevarieerde voeding een must.

Wat zijn de voordelen van deze vegan Omega 3 variant?

Bij Omega 3 wordt er vaak gedacht aan visolie. Maar deze variant is er voor wie liever een vegan variant wilt gebruiken en toch de voordelen van de essentiële vetzuren DHA en EPA wil ervaren. De belangrijkste kenmerken van de vegan Omega 3:

 • Het is een vegan alternatief voor visolie
 • Het is een natuurlijk en zuiver product
 • DHA ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen
 • EPA en DHA vetzuren hebben een gunstige invloed op het hart

Deze vegan Omega 3 is een stuk duurzamer en echt een uitkomst voor alle veganisten en vegetariërs onder ons! De reden waarom vissen zo rijk zijn aan Omega 3 is omdat vissen veel algen eten die boordevol omega 3 zitten. Waarom zou je het dan binnen krijgen via de vis, en niet via de bron (algen) zelf?!

Waarom dagelijks vitamine D slikken?

Vitamine D is belangrijk voor de opname van calcium en fosfor uit voeding en zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D helpt het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand van het lichaam.

Wist je dat je ongeveer 2/3 van de hoeveelheid vitamine D die je nodig hebt per dag zelf aanmaakt? Dit doe je onder invloed van het zonlicht. In de winter maakt je lichaam minder aan, en gebruikt je lichaam de reserves die je hebt gemaakt in de zomer. Het kan dus zeker geen kwaad om vitamine D dagelijks te slikken zodat je iedere dag aan de juiste hoeveelheid van dit vitamine komt!

Girl Power in een pil? Dat is magnesium!

Magnesium is goed voor de werking van de spieren en speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren, maar wat nog meer..

 • Magnesium zorgt voor soepele spieren en natuurlijke energie
 • Het heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
 • Draagt bij aan de geestelijke veerkracht

Waarom vitamine B12 slikken?

Speciaal om de natuurlijke energie te activeren en vermoeidheid en moeheid te verminderen! Heb je vaak het gevoel alsof je energie te kort komt, ondanks dat je wel genoeg slaapt? Dit kan een teken zijn van een vitamine B12 te kort!

From head to toe! Collageen is er voor heel het vrouwelijke lichaam!

Collageen heeft ontzettend veel positieve effecten op de huid. Het voedt en verzorgt de huid van binnenuit, zorgt voor behoud van elasticiteit en heeft een herstellend effect op het ouder worden van de huid.

Vitamine C is onmisbaar in jouw dagelijkse routine!

Vitamine C draagt bij aan onze afweer door de functies van onze cellen te ondersteunen. Het zorgt er ook voor om een gezond immuunsysteem in stand te houden. Maar waar zit vitamine C in? Met een vitamine C pil kun je je dagelijkse vitamine C aanvullen, maar door te weten in welke groente en fruit er vitamine C zit is wordt het makkelijker om dagelijks aan het aanbevolen gehalte te komen. In welk fruit zit veel vitamine C?

 • Zwarte bessen
 • Kiwi’s
 • Aardbeien
 • Sinaasappels

Probeer dus zoveel mogelijk vitamine C uit je voeding te halen, zodat je het kunt aanvullen met de supplementen.

Vergeet je ook altijd om je vitamines in te nemen, of mee te nemen?

Ik heb er zelf altijd last van, ik vergeet ze gewoon écht altijd. Dan houd ik het een week vol, en dan vergeet ik het alweer. Slik je medicatie? Dit is ook iets wat je snel vergeet ergens mee naar toe te nemen.

Iets wat ik wel letterlijk overal mee naar toe neem, is mijn waterfles. Op werk heb ik deze de hele dag bij me, maar thuis ook. Dus hoe ideaal om hier je vitamines in te kunnen stoppen! YOS maakt dit mogelijk!

De oprichter van YOS, Joop Opmeer, verdiepte zich in het verkeerd innemen van medicatie en hij kwam erachter dat dit een groeiend probleem is in Europa. Met deze gedachte is de YOS Bottle ontstaan.

De YOS Bottle is een waterfles met pillendoos in een. Speciaal ontwikkelt om het innemen van medicatie gemakkelijker te maken. Maar naast het gebruik van de waterfles voor medicatie, is het natuurlijk ook ideaal voor het meenemen van je vitamines en supplementen. Gezondheid en het innemen van voldoende vitamines wordt steeds belangrijker, en zo is YOS gestart met het maken van de vitamines speciaal voor vrouwen.

Vanaf nu is JohnBeerens.com trotse verkoper van YOS Bottle & Health

Heb je last van vermoeidheid, voel je je futloos en heb je het idee dat je wel wat vitamines kunt gebruiken? YOS maakt dit super makkelijk. Altijd je dagelijkse vitamine opzak met de YOS Bottle in jouw favoriete kleur! Vanaf nu is JohnBeerens.com een verkooppunt voor de YOS Bottle en de YOS Health producten. Door het lezen van deze blog kun jij kijken welke vitamines je nodig hebt, of waar je eventueel een tekort van hebt. In combinatie met gezonde en gevarieerde voeding zijn vitamines een goede aanvulling op jouw dagelijkse behoefte.

Heb je nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze blog? Laat deze dan achter in onze comments en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk bij je terug!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje