Categorie navigatie:

Merken
 1. (1)
 2. (2)
 3. (4)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (2)
 8. (4)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (2)
 12. (1)
 13. (8)
 14. (1)
 15. (1)
 16. (1)
 17. (2)
 18. (3)
 19. (2)
 20. (1)
 21. (1)
 22. (1)
 23. (2)
Haartype
 1. (4)
 2. (1)
 3. (8)
 4. (1)
 5. (9)
 6. (6)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (2)
 12. (3)
 13. (3)
 14. (1)
 15. (1)
Levertijd
 1. (27)
 2. (3)
 3. (14)
Stoffen
 1. (5)
 2. (2)
 3. (11)
 4. (1)
Populair
 1. (5)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Glansspray

(44 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Glansspray (44 artikelen)
Bekijk alles

Glansspray

Om onze haren te voorzien van een prachtige finish, is een glansspray het ideale product. Een glansspray zorgt er namelijk voor dat onze haren een natuurlijke glans verkrijgen zonder dat het haar vet wordt of wordt verzwaard. Verzorgde haren dragen bij aan een aantrekkelijke uitstraling. Een glansspray is daarom een onmisbaar product voor een ieder die er graag aantrekkelijk en verzorgd uit wil zien. Een glansspray zorgt niet alleen voor een natuurlijke glans op het haar maar het zorgt er ook voor dat het haar goed in model blijft zitten en dat lokken niet springerig worden. Tevens kan een goede glansspray gespleten haarpunten herstellen en ervoor zorgen dat het haar niet statisch wordt. Het is dus een onmisbaar product voor een perfecte uitstraling.

Onze topproducten

Omdat wij willen dat onze klanten kunnen genieten van glanzend en gezond haar, hebben wij de beste producten op een rijtje gezet. In ons gamma bevinden zich meer dan 20 producten die ervoor zorgen dat het haar gaat glanzen en wordt hersteld. De CHI Miss Universe Style Illuminate Spotlight Shine Spray is een uitstekende spray voor men die graag geniet van een optimale verzorging. De spray geeft namelijk onmiddellijk glans na het aanbrengen zonder dat het haar wordt verzwaard. Ook zorgt de glansspray ervoor dat statisch en kroezend haar wordt geëlimineerd. Deze glansspray is dus perfect voor mensen die de last van statisch, kroezend en futloos haar ondervinden.

CHI Shine Infusion

Ook de CHI Shine Infusion zorgt voor glanzend haar en is tevens een van onze beste producten. De CHI Shine Infusion geeft het haar namelijk een mooie en natuurlijke glans zonder dat men het haar verzwaard. Tevens zorgt deze lichte spray ervoor dat gespleten haarpunten worden hersteld en dat het haar niet langer statisch is. Deze spray kan ook gebruikt worden als beschermingsspray want het beschermt het haar ook tegen de hitte van stylingtools zoals stijltangen, krultangen en föhns. Deze spray draagt bij aan een perfecte uitstraling en is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

De finishing touch voor uw haar

Wij willen dat onze klanten zich goed voelen en dat ook uitstralen. Daarom hebben wij enkel de beste merken en de beste producten in ons gamma. Een glansspray kan daarom niet ontbreken. Buiten de eerder genoemde producten van CHI, hebben wij ook producten, voor glanzend en mooi haar, in ons gamma van merken zoals o.a. Paul Mitchel, Sebastian, Biosilk, Moroccanoil en TIGI. Al deze producten zorgen ervoor dat uw haar de optimale finishing touch krijgt die het verdient en dat u kan genieten van een perfecte uitstraling.

Glansspray Online bestellen

Wij van Johnbeerens.com willen enkel dat u de beste producten gebruikt voor uw haar. Daarom hebben wij een groot gamma aan producten die ervoor zorgen dat u kan genieten van een perfecte uitstraling. Verzorgd haar is natuurlijk een must voor een ieder die wil genieten van een verzorgde uitstraling. Onze beautyspecialisten bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 weten alles van haarspray´s en hoe u daar mee een glanzend, perfect resultaat mee kan behalen.