Merken
 1. (2)
Levertijd
 1. (2)
Soort plaat
 1. (2)
Gratis Silk
 1. (2)
Grootte van de platen
 1. (1)
 2. (1)
Digitaal
 1. (2)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (1)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Ionische stijltang

(2 artikelen)
Bekijk alles
Ionische stijltang (2 artikelen)
Bekijk alles

Ionische stijltang

Last van droog en pluizig haar na het stijlen van uw haar met een stijltang? Met een Ionische stijltang is dat verleden tijd! Uw haar zal in no time perfect gestyled zijn en glad en glanzend zijn. 

 • Temperatuur is instelbaar
 • Ionische technologie
 • Geschikt voor alle haartypen

De stijltangen

José Eber World’s Fastest Stijltang is een stijltang die een maximum temperatuur van 230 graden binnen 5 seconden bereikt. De Stijltang heeft verschillende warmtestanden die handmatig kunnen worden ingesteld. Hierdoor is de stijltang geschikt voor alle haartypen. De stijltang is licht van gewicht en bezit de ionische technologie. De José Eber Ceramic Stijltang 1.25 Roze is een roze stijltang waarmee het haar perfect in model kan worden gebracht. De stijltang heeft keramische platen die ervoor zorgen dat het haar niet wordt beschadigd. José Eber Ceramic Stijltang 1.25 Roze maakt gebruik van de ionische technologie. Ook bij deze stijltang is de temperatuur instelbaar.

Voordeel van inonen

Een Ionische stijltang zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten. Hierdoor wordt het haar zachter, glanzender en gladder. Droog en pluizig haar is verledentijd.

Beautycare afdeling

Stijl uw haar met één van de beste stijltangen die er is! Toch nog vragen over de stijltangen? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].