AHAVA Time to Hydrate

(6 artikelen)
Bekijk alles
AHAVA Time to Hydrate (6 artikelen)
Bekijk alles

AHAVA Time to Hydrate

Deze huidverzorgingslijn van AHAVA, Time to Hydrate, richt zich specifiek op het hydrateren van de huid. De producten van AHAVA Time to Hydrate bevatten het speciale extract, Osmoter™. Dit komt uit het water van de Dode Zee. Het Dode Zee water heeft een stimulerende en optimaliserende werking van de huidcellen. Dit zorgt voor een vermindering van rimpels en verbetert de huidbalans.

Optimale hydratatie

De productlijn bestaat uit de volgende producten; Essential Day Moisturizer (normal/dry, combination, very dry), Active Moisturize Gel Cream, Night Replenisher (normal/dry), Gentle Eye Cream en Hydration Cream Mask. De producten van de AHAVA Time to Hydrate lijn zorgen voor een optimale hydratatie van de huid en verhelpt hierdoor een droge huid.

Beautycare afdeling

Wij van JohnBeerens.com vinden het erg belangrijk om de beste service te verlenen. Onze beautyspecialisten willen u daar graag bij helpen als het gaat om persoonlijk advies te geven of vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.