Categorie navigatie:

Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (2)
  2. (2)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (4)
Populair
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

REF Conditioner

(4 artikelen)
Bekijk alles
REF Conditioner (4 artikelen)
Bekijk alles

REF Conditioner

REF conditioners staan bekend om de goede organische kwaliteitsproducten voor het haar. Het Zweedse merk heeft verschillende soorten conditioner voor verschillende haartypes. Want na iedere wasbeurt is een goede conditioner essentieel voor uw haarverzorging. De haarproducten zijn vrij van sulfaten, parabenen en SLS.

Keuze uit REF Conditioner

Voor goede verzorging en een volume boost is de REF Volume Conditioner SF 445 echt een aanrader. De conditioner hydrateert het haar en zorgt ervoor dat de vochtgehalte op pijl wordt gehouden.

Last van droog en breekbaar haar? Dan is de REF Moisture Conditioner SF Free 543 een goede oplossing. De ingrediënten tamanu olie en zijdeproteïnen dringen tot diep in het haar door en zorgen ervoor dat het gehydrateerd wordt.

Gekleurd haar heeft altijd een speciale verzorging nodig. Dat kan de REF Colour Conditioner SF Free 544 absoluut bieden. De conditioner beschermt het haar tegen kleurvervaging en zorgt ervoor dat er uitdroging wordt voorkomen.

Als het haar beschadigd is dan is de REF Repair Conditioner SF Free 551 een redmiddel. De conditioner bevat walnoot- en arganolie die het haar verzorgt en gezond maakt. Het resultaat is prachtig en gezond haar.

REF Conditioner bestellen

Een passende conditioner is essentieel voor een goede haarverzorging. De REF Conditioner is makkelijk en veilig te bestellen via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de conditioner of over het merk REF? Neem dat contact op met onze beautyservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].