Merken
  1. (5)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

T.LeClerc Lipverzorging

(5 artikelen)
Bekijk alles
T.LeClerc Lipverzorging (5 artikelen)
Bekijk alles

T.LeClerc is tegenwoordig een bekend Frans Schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De kleuren blijven lang mooi en blijven perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

In de lijn T.LeClerc Lippen Verzorging zitten producten die gebruik maken van dezelfde unieke formule als waarmee T.LeClerc groot is geworden. De producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de diverse producten uit deze lijn kan men de lippen op de mooiste en meest eenvoudige manieren een natuurlijke en sprankelende volle vorm geven, met diverse kleuren, texturen en mogelijkheden tot het definiëren van de lippen.

T.LeClerc Matte Lipstick Theophile is een lippenstift die zorgt voor een matte afwerking. Een volledige dekking en luxe romige textuur maken deze lippenstift onvervangbaar voor drukke dames. T.LeClerc Transparent Lipstick is een lippenstift met lichte shine, die natuurlijke tinten van de lippen versterken. Tegelijkertijd voegt het lichtelijk wat vocht en een vormverbeterende natuurlijke glans toe aan de lippen. T.LeClerc Satin Lipstick is een lippenstift die zijdezacht is en lang blijft zitten. De satijnen lipsticks voelen luxueus glad op de lippen en laten een vochtige lichtgevende afwerking achter.

T.LeClerc Lipgloss is een lichtgewicht textuur dat soepel over de lippen glijdt en de lippen comfortabel en met een heerlijk gevoel achterlaat. De lipgloss blijft langdurig zitten. T.LeClerc Lip Pencil brengt met grote precisie de contouren van de lippen in beeld.

Mocht u nog vragen hebben over T.LeClerc Lippen Verzorging, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.