Categorie navigatie:

Beauty & Gezondheid

 • Afvallen

  Johnbeerens.com biedt producten aan die het afvallen stimuleren.
 • Voel je fit en gezond met vitaminesupplementen

  Vitaminesupplementen zijn een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.
 • Beautydrinks

  Drankjes waar je mooier van wordt, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
 • Witte tanden

  Iedere vrouw wil wittere tanden krijgen, want zeg nou eerlijk: wie wil geen stralende witte lach hebben? Met witte tanden voelen vrouwen...
 • Voor een goed verzorgde mond

  Een goede mondverzorging is van essentieel belang.
 • De beste kussens voor een goede nachtrust

  Een goede nachtrust begint bij een goed kussen.
 • Algehele verzorging

  Het is belangrijk om onszelf dagelijks goed te verzorgen. Ook de verzorging van de intieme gedeeltes is daar een onderdeel van.

Beauty & gezondheid

Schoonheid is veel meer dan alleen maar crèmes en make-up: het loopt hand in hand met gezondheid. Innerlijke schoonheid klinkt misschien als cliché, maar zodra u van binnen goed voelt, gaat u ook van buiten stralen. Niemand kan op haar beste eruitzien na een slapeloze nacht of een stressvolle week op het werk. Wij bij JohnBeerens.com willen graag dat u prachtig eruitziet én dat u zich geweldig voelt, en daarom is er hier een brede assortiment van weldoende producten te vinden die uw algehele gezondheid bevorderen!

Een gezond lichaam is een mooi lichaam

Het goede gevoel en schoonheid begint bij goed slapen en eten. Met onze drukke levens kan het soms moeilijk zijn om daar tijd voor te nemen, en ook als u daar normaal gezegd veel aandacht aan besteedt krijgt u zeker af en toe een dagje dat het gewoon niet lukt. Dat is helemaal normaal, en geen reden om zich meteen schuldig te voelen – daarom zijn er verschillende hulpmiddelen die uw gezondheid en beauty ondersteunen zowel op de betere als op de slechtere dagen! Bijvoorbeeld vitaminesupplementen zijn een goede aanvulling op de dagelijkse voeding bij iedereen. Een tekort aan vitamines kan leiden tot kleine vervelende cosmetische klachten zoals zwakke nagels of breekbare haren, maar kan ook ergere gevolgen hebben, zoals vermoeidheid, slechte concentratie of zelfs specifieke ziekten. Een vitaminesupplement zorgt ervoor dat uw lichaam alle nodige bouwstoffen binnenkrijgt – zo kunt u zowel van binnen als van buiten stralen! Naast een goede en gezonde voeding, heeft uw lichaam ook voldoende rust nodig. Een goede nachtrust begint bij een goed kussen, en op het juiste kussen slaapt u niet alleen maar heerlijk maar krijgt u ook een nachtelijke beauty boost helemaal vanzelf! Een zijden kussensloop en slaapmasker voorkomen slaapvouwen in het gezicht en klitten en pluizigheid in de haren, en zorgen ervoor dat u ´s ochtends altijd fris en fruitig opstaat. Daarnaast is een zijden kussenhoes een heerlijke stuk luxe in uw slaapkamer en lekker koel tijdens de benauwde zomernachten!

Weg met de extra kilootjes!

Afvallen staat op de to-do lijst van vele mensen en of het nu over 5 kilo´s gaat of 25, kan het zeker lastig zijn. Succesvol lijnen kan een behoorlijke confidence boost geven, maar het kan snel achteruit gaan als u een onregelmatige leven leidt. ´s Avonds laat heeft niemand toch zin om nog een uitgebreide, zorgvuldig samengestelde maaltijd te koken, en als het een drukke dag op het werk is, is een reepje chocola misschien de enige dat u snel en eenvoudig genoeg binnen kunt werken. Daarom bevat het assortiment van JohnBeerens.com ook een overvloed van gezonde snacks, maaltijden en drankjes die u steunen bij het proces van afslanken. En vergeet niet dat het meest effectief manier om af te vallen misschien langzaam voelt, maar zo blijven de kilootjes wel definitief weg! You can do it!

Een schitterende Hollywood-lach veilig thuis krijgen

Stralend witte tanden zijn iets dat iedereen wel graag wil hebben. Het maakt niet uit hoe zorgvuldig de rest van het gezicht is opgemaakt, geelachtige tanden kunnen al de aandacht stelen en voor een onverzorgde look zorgen. Een mooi lach laat de rest van uw gezicht ook stralen, en een prachtig gebit hoort erbij! Het creëren van parelwitte tanden begint bij een goede basis: poets uw tanden regelmatig, floss en gebruik mouthwash, en vermijd sigaretten, koffie, rode wijn en andere donkere drinken zoals cola. Oil pulling is tegenwoordig super populair en zeker een goede natuurlijke manier om wittere tanden te krijgen, maar voor degenen die liever geen 10-15 minuten per dag willen besteden met kokosolie in hun mond, zijn er ook snellere en aangenamere alternatieven. De verschillende mondverzorgingsproducten op JohnBeerens.com verwijderen vlekken en aanslag op de tanden, en met de blekende producten van WHiTE krijgt u de perfecte, schitterende Hollywood smile snel, eenvoudig en veilig thuis en kunt u weer lachen vol zelfvertrouwen!

De beste beauty & gezondheid producten online bestellen

Met de beauty & gezondheid producten van topmerken zoals Silk Avenue voelt u zich geweldig en ziet u er stralend uit. Als u zich gewoon een tikje beter voelt met wittere tanden of met een paar kilo´s minder, vindt u hier de beste hulpmiddelen die u daarbij ondersteunen. “Beauty begins at the moment you decide to be yourself”, zei de fashionicoon Coco Chanel al, en met deze producten kunt u zelfverzekerd uw absoluut beste zelf naar buiten brengen! Krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of twijfelt u welke producten het beste bij uw persoonlijke wensen passen? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].