15 Mei. 2019

15 jarig jubileum JohnBeerens.com (15 weetjes!)

Afgelopen 1 mei vierde de beauty webshop JohnBeerens.com haar 15 jarig jubileum. En dit laten we niet zomaar voorbij gaan. Wij vroegen aan oprichter John Beerens om ons een reisje te geven down memory lane van het beauty bedrijf. JohnBeerens.com heeft de laatste jaren een enorme groei leren kennen. Het begon allemaal op een zolderkamertje in Tilburg. Lees in dit blogartikel 15 weetjes over JohnBeerens.com.

Deel dit artikel:

JohnBeerens.com viert 15 jarig jubileum

15 weetjes over JohnBeerens.com

 1. Alles begon aan de Professor Gimbrèrelaan 45 in Tilburg. Dit is de locatie van de haarstudio van John Beerens. Van het regelen van 1 flesje shampoo voor een klant, heeft het zich doorontwikkeld tot het bezorgen van haar en andere beauty producten aan heel Nederland en België.
 2. Eén van de mooiste highlights voor John Beerens is het moment dat hij met zijn vrouw Josephine trouwde. “Niet alleen privé een mooie aanwinst, maar ook voor het bedrijf.”
 3. John richt zich in het bedrijf meer op productmanagement en zijn vrouw is meer gericht op de mensen (denk aan HR, communicatie etc.).
 4. De vitaminebeertjes zijn het nummer 1 bestverkochte product.
 5. JohnBeerens.com was in 2013 en 2014 hoofdsponsor van voetbalclub Willem II. In 2014 werden ze ook kampioen.
 6. Het totale team van JohnBeerens.com bestaat uit 41 medewerkers
 7. John leerde zijn vrouw Josephine op de werkvloer kennen in Goirle.
 8. JohnBeerens.com verkoopt ongeveer 240 verschillende merken.
 9. Toen JohnBeerens.com net begon, pakten de ouders van John, Annie en Cees, zelf de pakketten die besteld werden in.
 10. Het merk CHI is een soort kindje van JohnBeerens.com. John is kapper/ambassadeur voor het merk.
 11. CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens is de bestverkochte stijltang.
 12. Er was een punt waarop John overwoog te stoppen met de webshop, omdat het teveel werd met alleen maar twee medewerkers. Gelukkig overwon zijn doorzettingsvermogen en het resultaat mag er wezen!
 13. Het zoontje van John en Josephine heet ook John (Junior) Beerens. Zijn roepnaam is Jay. Mocht hij zijn passie ook in de beauty business vinden, dan heeft hij in ieder geval de naam al mee!
 14. John Beerens is ambassadeur van stichting Haarwensen. Deze stichting zet zich in voor kinderen die te maken hebben met haaruitval, door ze te voorzien van een haarwerkje.
 15. Het zoontje van John, Jay, is tegelijkertijd jarig als het bedrijf op 1 mei.

Wij hopen dat jullie door deze weetjes het bedrijf iets beter hebben leren kennen. En tot slot willen we jullie bedanken voor jullie steun gedurende al deze jaren. Om jullie te bedanken voor jullie loyaliteit hebben we een hele gave winactie. Laat in een reactie hieronder achter wat jouw favoriete product is van JohnBeerens.com en ook waarom. De leukste reactie maakt kans op een CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens. De winnares/winnaar wordt op 31 mei bekend gemaakt via de mail. Good luck!  

Sharon Scholten
Een haarfreak zo kun je me noemen, donker met krullen, asblond/grey en steil. Alles heb ik gehad, niet zonder John Beerens. Reden;
- CHI SILK INFUSION
- CHI G2
- OLAPLEX nr 4,5,6
- FANOLA NO YELLOW SHAMPOO & MASK.
Nu ga ik 6 juli weer terug naar donker en heeft mij G2 het begeven, helaas gekregen van mijn man voor ons 5 jaar samen zijn. Hopelijk krijgt de G3 een nieuw plekje, met heel veel uurtjes door mijn haar.

John beerens, jullie zijn top en mijn helden op het internet.

Beauty Kisses
Sharon.
Reply Jun 12, 2019 21:55
Jacqueline
Het beste product. Zijn er eigenlijk 2. De stijltangen zijn op en top. Ik krijg steeds meer krullen in mijn haar. En steeds stijfde ik het. Maar schoot binnen een paar uur de Krul weer terug. Chi tang werd mij aangeraden. Wat een geweldig product. Nu is er een nieuwe uit. Die zou ik zoooo graag willen proberen. De laatste tijd heb ik weer moeite met stijlen. Helaas heb ik ook een zoontje met leukemie. Waardoor ik veel ergens anders moet slapen. Ook plotseling. Ik stop mijn oude tang dan in de tas en deze nieuwe leg ik in de badkamer. En als ik m niet vergeet, dan gaat hij ook mee natuurlijk !ik moet nu elke dag stijlen Dus flink duimen! Daarbij KUn je de biosilk natuurlijk niet missen. De rest ken ik nog niet zo goed helaas.

Gr jacqueline
Reply Jun 02, 2019 21:27
Chantal Vredeveld
Jammer dat jullie geen kapper in een flesje of potje verkopen
Reply Jun 01, 2019 09:50
Maryam
Het beste product is de repair shampoo van Waterclouds. Mijn haar was heel beschadigd en uitgedroogd, omdat ik mijn haar elke dag stijlde met de stijltang. Door de shampoo is mijn haar helemaal hersteld, ik ben er helemaal tevreden over. Ik wil weer beginnen met het stijlen van mijn haar (af en toe), maar mijn stijltang is best wel oud en de snoer is versleten, dus ik vind dat het tijd is voor een nieuwe stijltang. Ik hoop dat win!
Reply Mei 30, 2019 17:37
Jolien Peters
Fijnste product vind ik de Fudge clean blonde... Makes my blonde hair clean from yellowwwww!
Beste is de combi bestelling met de conditioner!!
Gefeliciteerd met het 15jarig bestaan en nog vele te gaan!!
Reply Mei 26, 2019 17:08
Lees meer reacties

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje