Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

26 Feb. 2024

De Charme van Kylie: Vijf opvallende haarkleuren

Transformeer je look met de betoverende haartinten geïnspireerd door Kylie Jenner! Ontdek de magie van Manic Panic's Classic Creme en omarm gedurfde kleuren. 

Deel dit artikel:

Overweeg je een haar-makeover om je look op te fleuren? Geïnspireerd door de levendige tinten gedragen door Kylie Jenner, is het tijd om het gedurfde en prachtige te omarmen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met de classic creme van Manic Panic?

Roze: 

Volg in de voetsporen van trendsetter Kylie Jenner en ga helemaal voor een suikerspinroze! Deze speelse en vrouwelijke tint is perfect voor degenen die een statement willen maken. De Classic Creme van Manic Panic in roze tinten garandeert een opvallend resultaat dat Instagram-waardig is en klaar is voor elk spotlight.

Blauw:

Probeer eens een gedurfd blauw kapsel! Of je nu kiest voor elektrisch blauw of sereen navy, er is een tint voor elke gemoedstoestand. Een vleugje blauw trekt niet alleen de aandacht, maar belooft ook een fantastische haardag - want wie kan de charme weerstaan van een betoverend blauw kapsel?

Rood: 

Rood maakt dit jaar een krachtige comeback, en we zijn er helemaal voor! Of je nu kiest voor een vurig karmozijnrood of diep burgundy, gedurfde roodtinten zijn universeel flatterend en voegen een vleugje drama toe aan je haar. De classic creme van Manic Panic zorgt voor een levendig en langdurig rood dat je doet opvallen in de menigte.

Groen: 

Haal je innerlijke natuurliefhebber naar boven met een prachtige groene tint. Of het nu een levendige smaragd is of een subtiele pastel mint, groen is een veelzijdige keuze die een frisse en levendige sfeer aan je look toevoegt. De Classic Creme van Manic Panic maakt het eenvoudig om die perfecte groene tint te bereiken zonder concessies te doen aan de gezondheid van je haar.

Paars: 

Van diep pruim tot dromerig lavendel straalt paars haar elegantie en verfijning uit. De Classic Creme-formule garandeert een rijke en gelijkmatige kleurverdeling, waardoor je een transformatie ondergaat die iedereen nieuwsgierig zal maken.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje