01 Mei. 2024

Festival haarlook met OSIS+ van Schwarzkopf

Ben jij al klaar om te stralen op het volgende festival? Als er één ding is dat je festivaloutfit compleet maakt, dan is het wel een prachtige haarlook die moeiteloos chic en toch lekker nonchalant is. Met OSIS+ van Schwarzkopf creëer je de perfecte boho-chic look die de hele dag en nacht blijft zitten, zodat je zonder zorgen kunt dansen tot de zon opkomt.

Deel dit artikel:

Waarom OSIS+?

De producten van OSIS+ van Schwarzkopf zijn de ideale keuze voor het creëren van prachtige festival haarlooks. Met langdurige textuur en grip bieden deze producten alles wat je nodig hebt om moeiteloos chic te stralen op het festivalterrein.

Shop hier alle producten van Schwarzkopf OSIS+

Stap 1: Textuur creëren

Begin met schoon en droog haar. Breng een kleine hoeveelheid Schwarzkopf OSIS+ Dust It Texture Volumepoeder aan op de haaraanzet. Dit zorgt voor een matte finish en geeft je haar de perfecte textuur en grip voor de rest van de look. Masseer zachtjes met je vingers om de poeder goed te verdelen.

Stap 2: Beachy waves

Verdeel Schwarzkopf OSiS+ Flatliner Shine Hittebescherming gelijkmatig over het gehele haar. Pak een krultang met een diameter van ongeveer 1 inch. Neem kleine plukken haar en krul ze weg van je gezicht. Laat de krullen afkoelen voordat je verder gaat.

Stap 3: Losse vlecht

Neem twee plukjes haar aan de voorkant van je gezicht en vlecht ze naar beneden. Zodra je bij je nek bent, bind je de vlechten met elastiekjes vast

Stap 4: Volume toevoegen

Om wat extra volume te creëren, spray je Schwarzkopf OSIS+ Dry Texture Craft Spray direct op de haaraanzet. Masseer zachtjes met je vingers om het te verspreiden en je haar een natuurlijke lift te geven.

Stap 5: Finishing touch

Maak je look af en houd alles op zijn plaats door Schwarzkopf OSIS+ Session Hold Haarspray gelijkmatig over je haar te spray. Deze flexibele haarspray zorgt ervoor dat je haar de hele dag en nacht op zijn plaats blijft, zonder stijf aan te voelen.

Nu ben je ready to go om te stralen op het festivalterrein met je prachtige boho-chic haarlook. Met de producten van OSIS+ van Schwarzkopf ben je verzekerd een langdurige haarstijl.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje