Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

23 Jul. 2019

Haal het beste uit je krullen met deze haarproducten!

Welke vrouw droomt niet van gladde en gedefinieerde krullen die als springveren jouw gezicht omhelzen. In de praktijk gaat het vaak anders. Krullen die links en rechts pluizen. Haar waarvan de ene helft krult en de andere helft half stijl erbij zweeft. Al met al haarsituaties die we liever niet hebben. Daarom hebben we voor je onderzocht welke haarproducten écht het beste uit je krullen halen! Ook lees je wat de Curly Girl methode voor jouw krullen kan betekenen!

Deel dit artikel:

Alles over krullen en de beste haarproducten!

Welke vrouw droomt niet van gladde en gedefinieerde krullen die als springveren het gezicht omhelzen. In de praktijk gaat het vaak anders. Krullen die links en rechts pluizen. Haar waarvan de ene helft krult en de andere er half stijl bij zweeft. Al met al haarsituaties die we liever niet hebben. Daarom hebben we voor je onderzocht welke haarproducten écht het beste uit je krullen halen! Lees het snel in deze blog!

Hoe zit het nou met het onderhoud van krullen?

Het onderhouden van krullen is niet altijd appeltje-eitje. Het vergt vaak een ontdekkingstocht naar de beste producten voor jouw type krullen. En wat bij de ene werkt, werkt niet hetzelfde bij jou. Hieronder hebben we een selectie aan haarproducten waar onze krullenbezitters bij zweren.

Waterclouds Reviving Curl Crème

De Waterclouds Reviving Curl Cream geeft super zachte, pluisvrije krullen en zorgt voor een langdurige fixatie. Ook verbetert deze Zweedse crème de krullen zonder te föhnen en de krullen voelen zacht en natuurlijk aan. De Waterclouds Reviving Curl Cream bevat bamboo, provitamine B5 en rijsteiwit. Allemaal producten die helpen om het haar te versterken en de krullen te behouden. Bovendien beschermt de krullencrème het haar tegen uitdroging en hitte van stylingtools. En last but not least is de Waterclouds Reviving Curl Cream vrij van parabenen! Lees in onze blog over parabenen wat dit precies inhoudt!

SachaJuan Curl Conditioner

Een goede conditioner is onmisbaar bij krullenbezitters. Een conditioner die bij jouw haartype past, zorgt voor gehydrateerd en gepolijst haar. Ook draagt een conditioner bij aan het verminderen van pluis in het haar. Sindskort hebben we het Zweedse merk SachaJuan in ons assortiment en we kunnen uit eigen ervaring en recencies niet anders zeggen dan dat het een zegen voor de krullen is. De SachaJuan Curl Conditioner is verrijkt met de Ocean Silk Technologie die jouw krullen heerlijk verzorgt. Deze technologie bestaat voor een groot deel uit een aantal algensoorten die het haar een indrukwekkende boost geven. In ons blogartikel over het merk SachaJuan, lees je meer over deze effectieve technologie voor onze haarlokken. De krullenconditioner is ontworpen om de krullen mooi te definiëren en verfijnen. De Ocean Silk Technologie zorgt voor krullen die in de hele lengte: pluisvrij, gedefinieerd en gehydrateerd zijn!

Controlled Chaos Hair Moisturizer

Veel krullenbollen zeggen dat de moisturizer voor de Best.Curls.Ever zorgt. Het fijne aan dit haarproduct is dat het een alles in één product is. Met Controlled Chaos Moisturizer zijn je krullen intensief gevoed en verzorgd. En droge krullen behoren tot het verleden. Deze moisturizer is ultra-hydraterend, waardoor het jouw haar verzacht, herstelt en voedt. Deze rijke crème is vrij van gluten, sulfaten, parabenen en verpakt in een BPA-vrije verpakking. De pH van de moisturizer is 4,72 wat zorgt voor kleurbehoud en hydratatie van het haar. Daarom is de Controlled Chaos Hair Moisturizer niet alleen geschikt voor krullend haar, maar kan dit product ook worden gebruikt voor gekleurd haar. En last but not least, het vleugje jasmijn zorgt voor een heerlijke aroma in je haarlokken.

Moroccanoil Curl Defining Cream

Moroccanoil Curl Defining Cream activeert de krullen en elimineert kroezend en pluizend haar. De crème is speciaal ontwikkeld voor golvend tot krullend haar en bevat intensief conditionerende en ontwarrende eigenschappen. Met deze crème hebben jouw krullen weer veerkracht en blijven ze lang in vorm. De Moroccanoil Curl Defining Cream is verrijkt met arganolie en zorgt daardoor ook voor meer volume en glans. Een tip van ons is om het haar te föhnen na het aanbrengen van de Moroccanoil Curl Defining Cream. Droog het haar met een diffuser om de natuurlijke krul nog meer te activeren en versterken.

BioSilk Therapy

Een goede haarserum is voor krullen ook een must om pluizig haar tegen te gaan. De BioSilk Therapy is een all-time klassieker in ons assortiment. Het haarserum herstelt en verzorgt het haar maximaal. De silk verbetert de haarstructuur en maakt het haar weer gezond en glanzend. BioSilk Silk Therapy beschermt het haar ook tegen de hitte van stylingtools. Dit is een haarproduct die ik altijd in mijn badkamerkastje en tas heb, want soms willen die frizzy haartjes wel onverwacht op komen duiken.

Welk stappenplan is het best voor krullen?

Nu denk je leuk en aardig al deze fijne krullenproducten, maar welk stappenplan kan ik het best volgen als het gaat om mijn haarroutine. Onze gastblogger en CG-methode expert (Curly Girl) Irene Planken heeft recentelijk een blog voor ons geschreven waar zij uitlegt wat deze methode precies inhoudt. Door deze methode toe te passen, zorg je ervoor dat je krullen beter gehydrateerd zijn. Ook zijn je krullen beter gedefinieerd. Sommigen menen zelfs minder last te hebben van haarverlies. Het kan dus lonen om deze methode uit te proberen.

Wat is de CG Methode?

Waar het bij de Curly Girl methode om gaat is dat je schadelijke ingrediënten vermijdt. Dus je haarverzorgingsproducten bevatten alleen goede ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten die je moet vermijden zijn; Sodium Lauret Sulfaat (SLS’s), siliconen en parabenen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer schadelijke ingrediënten. Dit zijn ingrediënten die je haar uitdrogen (ze strippen als het ware de natuurlijke oliën uit en van je haar), onttrekken het vocht aan je haar en ga zo maar door. Binnen de CG-methode wil je juist haarproducten die vocht aantrekken, vocht vasthouden en je haar verzachten. Je wilt namelijk mooie en gezonde krullen die mooie gedefinieerd zijn en op je hoofd dansen! Lees alles over de CG-methode in onze blog over de Curly Girl methode.

Shop hier je curly girl methode haarverzorging

Krullen haarverzorging bestellen bij JohnBeerens.com?

Met de juiste krullenhaarverzorging ben ben je een stap dichter bij de krullen van je dromen. Bij ons koop je diverse haarproducten voor krullen. Daarnaast hebben we ook haarverzorging die voldoet aan de regels van de Curly Girl methode. Denk aan haarverzorging van bekende merken zoals BiosilkHairfinity en Kérastase. Ben je benieuwd welke het beste bij jou past? Laat je dan adviseren door één van onze beauty care medewerkers of laat een reactie hieronder.

De cock
Feb 23, 2019 20:24
Welke shampoo adviseren jullie voor krullen?
Shade Cybulkiewicz
Feb 26, 2019 14:23
Ik heb zelf ook krullen en vind de krullenlijn van SachaJuan heerlijk! Je krullen zien er na een haarwassessie gezond en glanzend uit! Bij de blog over SachaJuan lees je er meer over : https://www.johnbeerens.com/blog/sachajuan-een-simpele-oplossing-voor-elk-haartype/. Laat maar weten wat je ervan vindt als je het probeert! Liefs, Shade

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje