07 Jan. 2019

Hello pluisvrij haar met B.R.U.S.H.

Haar dat elke dag glanst, niet pluist en er gepolijst uitziet alsof je net van de kapper komt. Dit klinkt als een droom voor elke vrouw. Met de B.R.U.S.H. blijft dit niet bij een droom! Wil jij ook haar dat glanst en er elke dag gezond uitziet? En belangrijker nog, zonder dat het teveel tijd en inspanning kost? In dit blogartikel lees je wat B.R.U.S.H. voor je kan betekenen en hoe je het beste uit deze fantastische tool haalt!

Deel dit artikel:

B.R.U.S.H. features

Een professionele haarstylist is handig met een föhn en ronde borstel en kan jouw haar perfect polijsten. Om dit bij jouw eigen haar thuis te doen, is een stuk lastiger. Niet iedereen beheerst de föhn-techniek even goed. Daar hebben wij de oplossing voor: de B.R.U.S.H. warmteborstel. Omdat je hem kan gebruiken in droog haar, ben je ook nog eens ontzettend snel klaar. Perfect voor ’s ochtends voordat je naar school of werk gaat. Of juist later op de dag om jouw haar snel bij te werken. Hier zetten we voor jou de kenmerken van B.R.U.S.H. in een rijtje!

 

  • Warmt op tot 180 graden
  • De B.R.U.S.H. is leverbaar in doorsnede 30 mm en 40 mm. Doorsnede 30 mm is geschikt voor kapsels tot op de schouder. Maar kan ook gebruikt worden in langer haar, waardoor je een fijnere krul krijgt wanneer je de B.R.U.S.H. indraait i.p.v. een grove slag. De 40 mm doorsnede is geschikt voor kapsels langer dan de schouder.
  • De technische onderdelen van de B.R.U.S.H. zijn geïnfuseerd met Keratine, Argan olie en Macadamia olie. Wanneer je de B.R.U.S.H. aanzet en door het haar haalt, worden deze oliën afgegeven aan het haar. Dit zorgt voor onwijs veel glans aan het haar. De oliën hoef je niet bij te vullen en worden minimaal 4000 behandelingen afgegeven aan het haar.
  • De B.R.U.S.H. beschikt over Ionic Technologie. Dit houdt in dat negatief geladen deeltjes vrijkomen tijdens het gebruik van de borstel. Dit zorgt ervoor dat positieve ionen in het haar geneutraliseerd worden, met als resultaat dat de haarschubben sluiten en het haar pluisvrij en glad wordt. Wanneer je de B.R.U.S.H. op de bovenste stand aanzet, wordt deze techniek geactiveerd.

Hoe gebruik je de B.R.U.S.H.?

B.R.U.S.H. 30/40 mm from Beauty Brands BV on Vimeo.

 

Inspiratie

Stap 1:

Was je haren met een volume shampoo en conditioner  Gebruik bijvoorbeeld: J Beverly Hills AddBody Shampoo & Conditioner of Platinum Volume Shampoo & Conditioner. Zo creëer je extra volume in het haar die je goed kan gebruiken.

Stap 2:

Gebruik een volume mousse (Bijvoorbeeld: J Beverly Hills Mousse Up of Platinum Mousse) en föhn het haar droog. Zo heb je een goede basis voor deze look. Voor extra volume kun je ervoor kiezen om ondersteboven te föhnen. In combinatie met de mousse zal dit zorgen dat het lijkt alsof je onwijs dik en veel haar hebt. Je hoeft geen expert te zijn met een ronde borstel en de föhn techniek. De ronde borstel kun je volledig links laten liggen zelfs. Je gaat de B.R.U.S.H. warmteborstel gebruiken om deze look te creëren.

Stap 3:

Nu je een goede basis hebt, kun je beginnen aan het in model brengen van het haar. Zet de B.R.U.S.H. warmteborstel aan en wacht tot deze goed is opgewarmd tot zijn maximumtemperatuur van 180 graden.

 Stap 4:

Deel het haar op en begin aan de onderkant met het stylen van het haar, pluk voor pluk. De slag is naar buiten gedraaid en dit krijg je heel gemakkelijk voor elkaar met de borstel. Je pakt een pluk en draait de B.R.U.S.H. bij de punten naar buiten in. Laat de borstel enkele seconden zitten, waarna je hem voorzichtig uitdraait. Probeer niet te veel aan de lok haar te zitten, voordat hij afgekoeld is. Anders haal je de gemaakte slag weer uit het haar. Je kan ervoor kiezen om de pluk even vast te zetten met een speldje, zodat je langer plezier hebt van jouw slag.

 Stap 5:

Wanneer je het hele haar gestyled hebt met de warmteborstel, kun je de gemaakte krullen wat losser maken door er flink met je handen doorheen te gaan. Vervolgens maak je een midden scheiding in het haar.

 Stap 6:

Pak de bovenkant van het haar bij elkaar en maak aan de achterkant een knot. Zoals je ziet op de foto, zit hij vrij hoog en hoeft hij niet netjes te zijn. Het is een rommelige knot en ook de haren zijn niet glad gestreken naar achteren.

 Stap 7:

Wanneer je klaar bent met het in model brengen van het haar, kun je het haar fixeren met een haarspray (Bijvoorbeeld: J Beverly Hills Platinum Shape) voor extra stevigheid. Gebruik een haarspray die stevigheid biedt, zonder het haar te verzwaren.

 

Wil jij ook met pluisloos haar door het leven? Bestel de B.R.U.S.H. vandaag en loop morgen al met glanzend haar rond. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit blogartikel, schroom niet en stel ze hieronder.

Tamar
Mrt 11, 2022 10:51
Precies. Dat is ook mijn vraag! Ik heb ooit zo’n warmte-borstel gehad en dagelijks gebruikt. Na een half jaar al mijn haren verbrand/afgebroken.
Durf nu niet meer. Gebruik nu een roterende fohnborstel die een koude stand heeft…
Team John Beerens
Mrt 18, 2022 09:40
Hi Tamar, ik begrijp je vraag. Zoals in de andere reactie te lezen dus echt ontzettend belangrijk om ten alle tijden een hittebeschermer te gebruiken. Daarnaast raad ik ook aan niet te vaak met de tang door je haar te gaan, probeer iedere pluk zorgvuldig in model te brengen zodat het langdurig blijft zitten en je niet te vaak aan de slag hoeft met hitte. De B.R.U.S.H. heeft geen koude stand, maar met een goede hittebeschermer zit je safe! Hopelijk ben je hiermee voldoende geholpen.
Nicole
Jan 28, 2020 11:18
Als een warmteborstel zo warm word 180 graden. Is dat dan wel goed voor je haar. Als je je haar stijlt met een tang, is deze dezelfde temperatuur. Ik begreep altijd dat dat niet zo goed is.
Team John Beerens
Mrt 18, 2022 09:36
Klopt! Daarom is het ten alle tijden belangrijk een hitte beschermer te gebruiken. Deze heb je in verschillende vormen, waardoor je dus goed kunt kijken wat bij je haar past. Denk aan een olie, serum, spray. Op de website kun je ze allemaal vinden onder het kopje ''hittebescherming''. Met een hittebeschermer bescherm je je haar tegen de hitte van de tang, en tast het je haar niet aan. Hopelijk heb ik je hier mee voldoende geholpen!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje