ISO Pure Keratin Klemantine Treatment

Belangrijkste kenmerken

  • Zorgt voor gladheid en glans
  • Krachtige antioxidanten
  • Krul krijgt weer veerkracht
  • Conditie van het haar zal aanzienlijk verbeteren

Productspecificaties

Meer informatie
Merken ISO Pure Keratin

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

ISO Pure Keratin Klemantine (formaldenhyde vrij) is een behandeling met krachtige antioxidanten. Deze zorgen ervoor dat het haar wordt geneutraliseerd en vrij is van beschadigingen en restjes. Daarnaast worden de haren gereinigd en gehydrateerd, wat zorgt voor een prachtige, natuurlijke glans. Door een behandeling met ISO Pure Keratin Klemantine wordt de natuurlijke krul of slag in het haar behouden en krijgen de haren hun natuurlijke veerkracht terug. Door het ISO Pure Keratin Klemantine zal de conditie van het haar en de intensiteit van de haarkleur aanzienlijk verbeteren.

  • Zorgt voor gladheid en glans
  • Krachtige antioxidanten
  • Slag en krul krijgt weer veerkracht
  • Conditie van het haar zal aanzienlijk verbeteren


Gebruik:

Gebruik na het shamponeren een conditioner en laat deze ongeveer 3 minuten inwerken. Op deze manier zullen de haarschubben sluiten. Droog de haren af en breng daarna ISO Pure Keratin Klemantine aan op het haar. Verdeel goed van de haaraanzet tot in de punten, maar breng niet te veel treatment aan op de hoofdhuid. Dit kan irritaties veroorzaken. Nadat de haren zijn behandeld dienen de haren gedroogd te worden met een föhn. Hierna kan worden begonnen met het stylen van het haar. Het is raadzaam een aangepaste temperatuur te gebruiken als de haren beschadigd zijn:

Zwaar beschadigd haar:

Bij vaak geverfd of geblondeerd haar; 200°C.

Beschadigd haar:

Bij geverfd haar; 215°C – 220°C.

Natuurlijk haar:

225°C – 230°C. 

Resultaat:

De haren zullen zacht en glad aanvoelen en ongelooflijk glanzen. Het is belangrijk dat de haren twee à drie dagen na de behandeling niet worden gewassen.

Let op!

Gebruik de ISO Pure Keratin Klemantine is niet bij zwangerschap. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag