KHS Smoothing Straight System Kit

35.9
€ 35,90
17
Inhoud:  3x 75 ml
Bekijk volledige productomschrijving »
€ 35,90
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld de volgende werkdag in huis!

+ -

KHS Smoothing Straight System Kit is een keratine behandeling die in 3 stappen het haar steil maakt. Het is gemakkelijk in gebruik en kan thuis gebruikt worden. De behandeling voorkomt pluizig haar en elimineert tot 80% van de pluis. KHS Smoothing Straight System Kit is geschikt voor ieder haartype en gekleurd haar. Na gebruik kan het direct gewassen en gestyled worden naar wens. De producten zijn 100% formaldehydevrij waardoor het geen onaangename sterke geur bevat. Het resultaat blijft tot maximaal 4 maanden na gebruik.  Dit is echter sterk afhankelijk van het haartype. JohnBeerens.com is niet verantwoordelijk voor het resultaat wat de KHS Smoothing Straight System Kit het haar geeft.

 • Keratine behandeling voor thuis
 • In 3 stappen stijl en pluisvrij haar
 • Elimineert tot 80% van de pluis
 • 100% formaldehydevrij 

Gebruik:

Keratin Home System Smoothing Straight System Kit bevat 3 stappen. Op ieder flesje staat welke stap het is.

Stap 1:

Maak het haar nat en breng royaal stap 1 aan, dit is de KHS Salt Free Shampoo. Masseer het in het haar vanaf de wortel tot aan de uiteinden. Spoel het grondig uit. Herhaal daarna nogmaals stap 1 en spoel dit nogmaals grondig uit. Indien het gaat om extreem krullend haar, dient het haar hierna voor 80% droog te zijn.

Stap 2:

Verdeel het haar in vier secties. Schud het flesje met stap 2 erop zeer goed. Neem dan één van de 4 secties en pas stap 2 toe, dit is KHS Smoothing System, tot 2 cm vanaf de wortels naar de uiteinden. Begin dus niet vanaf de hoofdhuid. Doe dit bij alle vier de secties en kam het daarna goed door, zodat het product gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. Wanneer dit is gedaan moet het product intrekken. De duur is per haartype verschillend: licht golvend haar 15 minuten, golvend/krullend haar 25 minuten en zeer krullend haar 40 minuten. Wanneer het product is ingetrokken, mag het haar gedroogd worden met behulp van een föhn en een platte borstel, tot dat de haren helemaal gedroogd zijn. Stijl hierna het haar met een stijltang. Pak elke keer kleine secties en ga 5 tot 7 keer over elk deel van het haar, totdat heel het haar is rechtgetrokken.

Stap 3:

Spoel het haar gedurende 5 minuten. Breng dan stap 3 aan, dit is de afsluiting, op kleine secties van het haar. Kam daarna het mengsel goed door, zodat het goed pakt op het haar. Laat stap 3 dan intrekken. De duur is per haartype verschillend: fijn haar 10 minuten, medium haar 15 minuten en dik haar 20 minuten.
Spoel het daarna 8 minuten grondig uit het haar om eventueel resten te verwijderen. Hierna kan het haar worden gestyled naar wens.

Resultaat:

Het resultaat van de KHS Smoothing Straight System Kit hangt af van het haartype. Een juist gebruik van de product is essentieel voor een goed eindresultaat. Lees alvorens gebruik de handleiding zorgvuldig. JohnBeerens.com geeft geen garantie op het eindresultaat. Bij juist gebruik is het haar tot 4 maanden stijl en pluisvrij. 

Advies:

 • Voor het beste resultaat en het verlengen van de levensduur is het aan te raden om KHS Salt Free Shampoo en Conditioner te gebruiken.
 • Wacht 10 tot 14 dagen tussen het gebruik van het KHS Systeem tot verdere behandelingen zoals kleuren, permanenten en straighten.
 • Gebruik Keratin Home System Smoothing Straight System niet binnen 10 dagen voor of na een haarkleuring.
 • Gebruik voor optimaal resultaat een krultang en stijltang.
 • Lees altijd voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 • Kwaliteit *
 • Spijt!
  Kwaliteit

  Gebruik het niet bij geverfd haar, mijn hele kleur is eruit. Nu heel vaal haar, kei hard. En niet stijl! Spijt als haar op me hoofd dat ik het gebruikt heb. 

  Geschreven door: Jane
 • Kwaliteit
  Kwaliteit

  Vraagje, wij hebben het vanmiddag gedaan. Bij 2 meiden met lang haar, echt lang. Bij de 1 pakt het beter dan bij de ander.  Het stylen ging bij de 1 ook veel makkelijker dan bij de ander. Hadden we dan teveel spul erin? Waardoor het net touw werd. Of juist te weinig? Iemand ervaring mee??

  Geschreven door: Anneke
 • khs smoothing straight system kit
  Kwaliteit

  Normaal moest ik echt elke dasg de stijltang gebruiken.. maar na deze behandeling eigenlijk niet meer! Het haar is mooi zacht en ziet er verzorgd uit. Enige nadeel vind ik .. is dat je haar de eerste tijd stinkt als het nat is! Eenmaal droog ruik je er niets meer van gelukkig!   Top spul dus !

  Geschreven door: k. schaafsma
 • keratine
  Kwaliteit

  Super goed product

  Geschreven door: Super
 • Geld verspilling
  Kwaliteit

  Mijn haar is nog pluiziger dan hiervoor en stijl is het ook niet geworden zou het niet aanraden

  Geschreven door: Demi
 • Khs smoothing straight kit
  Kwaliteit

  Erg tevreden, wel een heel klein beetje bij gestyld. Voelt een stuk beter aan en zoveel minder pluizig haar. 

  Geschreven door: Linda
 • KOOP DIT NIET!
  Kwaliteit

  Van de week deze keratine treatment besteld en vandaag gebruikt. Wat een tijd en geldverspilling is dit product zeg. Ik heb relatief "makkelijk" haar met een slag erin. Omdat het bij vochtig weer snel pluist dit product besteld maar na uren in de weer te zijn geweest zie ik 0,0 resultaat. NIKS stijl en "pluisvrij" haar. Waar een keratine behandeling het haar normaal gesproken voor 88% hersteld zijn na deze behandeling mijn punten nog steeds droog en mijn haar heeft nog steeds haar natuurlijks slag. Bespaar jezelf de tijd en investeer liever in een kappersbehandeling.

  Geschreven door: Michelle
 • khs
  Kwaliteit

  Super goed product met een makkelijke handleiding, het neemt wat tijd in beslag maar dan heb je ook wat en veel goedkoper dan bij de kapper.

  Geschreven door: Iris
 • KHS Smoothing Straight System Kit
  Kwaliteit

  Top product, kan niks andere zegen!!

  Geschreven door: Kelly
 • Advies
  Kwaliteit

  Voor mij was het een teleurstelling; mijn haar bleef precies hetzelfde, het was alleen net iets makkelijker om het te stylen en daarmee bedoel ik; het te stylen met hitte; als ik het stijlde met een stijltang dan werd het wel ook echt heel stijl, wat het eerst niet werd, Maar verder maakte het je haar helemaal niet stijl zoals beloofd.

  Geschreven door: Hnady
 • Prima Keratinebehandeling
  Kwaliteit

  Prima Keratinebehandeling. Makkelijk en snel zelf thuis toe te passen! T resultaat is prachtig: t zelfde resultaat als bij de kapper alleen veel sneller en veel goedkoper! Zeker aan te raden. 

  Geschreven door: Marieke
 • Fantastisch!
  Kwaliteit

  Ik ging altijd 1 x per jaar voor een keratine behandeling naar de kapper. Zag er altijd tegenop, want het is immers een lange zit! Via John Beerens de home kit gevonden en meteen besteld. Ook al ben je er zeker 4 a 5 uren mee bezig, het resultaat is nog beter dan bij de kapsters waar ik geweest ben en  ca 260 euro daarvoor kwijt was. Plus het feit dat je dan thuis dit ook zelf kunt doen in je eigen omgeving is fantastisch. Bedankt John Beerens!!

  Geschreven door: Diana
 • super!
  Kwaliteit

  Werkt super goed ! Je bent er wel heel lang mee bezig (5,5 uur incl alles) Ik heb zelf lang (achterkant tot op mijn bh bandje) en redelijk veel haar en ik had 2 verpakkingen nodig!! dus let daar wel op. Ben helemaal tevreden!

  Geschreven door: Donna
 • keratinebehandeling
  Kwaliteit

  Ik ben zeer tevreden over dit product, neemt wel veel tijd in beslag vooral het stijlen bij stap 2. Je moet namelijk 7 keer over dezelfde strook haar gaan. Dus ja kan dit beter door iemand laten doen. haren krullen en pluizen veel minder, na het wassen zit er een beetje slag in maar dat is wel mooi. Heb wel het idee dat haren snel vettig worden en de geur van de keratine blijf je ook wel een aantal dagen ruiken. Maar dat heb ik er wel voor over! Ben er tevreden mee!!

  Geschreven door: mandy
 • Superproduct
  Kwaliteit

  Ik ben zeer tevreden over dit product. Ik heb er drie uur over gedaan, maar het resultaat mag er zijn. Ik heb zelf gekruld haar en maak het meestal steil met de stijltang. Dit product heeft mijn haar minder pluizig gemaakt en ik hoef de fohn nu minder vaak te gebruiken. Ik ben benieuwd of het inderdaad vier maanden blijft zitten, maar ik ben echt super super tevreden over het resultaat.

  Geschreven door: Amira
 • Keratinebehandeling thuis
  Kwaliteit

  Ik heb paar keer Keratinebehandeling laten doen bij een kapsalon. Kostenplaatje 250 EUR. Mijn inziens redelijk duur. Daarom ben ik op zoek gegaan om dit thuis te doen. Gezien ik geen kapster ben of kappersopleiding gevolgd heb moest het redelijk makkelijk zijn. Ik ben toen op deze site terecht gekomen en het KHS product kost niet veel in vergelijking met 250 EUR. Proberen maar ... Heb dit nu voor een eerste keer helemaal alleen gedaan thuis. Ben er toch wel een 3 à 3.5 uur mee bezig geweest. Let wel, inwerktijden inbegrepen !!! En het drogen van je haren kost ook wel wat tijd. Al bij al ben ik zeer tevreden over het resultaat en de flesjes met duidelijke aanduiding welke stap het is vind ik zeer gebruiksvriendelijk. Ik kon makkelijk de gebruiksaanwijzing volgen. Dus voor een leek is dit zeer handig. Mits paar keer te gebruiken zal het aanbrengen vlotter en vlotter gaan. Ik ben alvast overtuigd en de volgende keer doe ik het opnieuw. Is intussen een maand geleden en mijn haren zijn nog steeds makkelijk te föhnen. Als je min of meer behendig bent met het zelf föhnen van je krullen dan kan ik het product alleen maar aanraden. Het is makkelijk aan te brengen en het spaart je een hoop euro's.

  Geschreven door: Kelly
 • Echt helemaal glad!
  Kwaliteit

  Ik had verschillende keren een keratine behandeling gehad bij de kapper, maar deze thuisbehandeling ben ik nog het meest tevreden mee. Mooi glad en glanzend en de eerste paar wasbeurten heb ik de stijltang niet eens hoeven gebruiken zo glad was het uit zichzelf, zo goed heb ik het bij de kapper nooit gekregen. Ik heb wel hulp gehad bij de behandeling omdat ik het lastig vind om op het achterhoofd ook alles precies met de tang te doen, maar het was totaal niet moeilijk om te doen!

  Geschreven door: W. Devries

Productomschrijving

KHS Smoothing Straight System Kit is een keratine behandeling die in 3 stappen het haar steil maakt. Het is gemakkelijk in gebruik en kan thuis gebruikt worden. De behandeling voorkomt pluizig haar en elimineert tot 80% van de pluis. KHS Smoothing Straight System Kit is geschikt voor ieder haartype en gekleurd haar. Na gebruik kan het direct gewassen en gestyled worden naar wens. De producten zijn 100% formaldehydevrij waardoor het geen onaangename sterke geur bevat. Het resultaat blijft tot maximaal 4 maanden na gebruik.  Dit is echter sterk afhankelijk van het haartype. JohnBeerens.com is niet verantwoordelijk voor het resultaat wat de KHS Smoothing Straight System Kit het haar geeft.

 • Keratine behandeling voor thuis
 • In 3 stappen stijl en pluisvrij haar
 • Elimineert tot 80% van de pluis
 • 100% formaldehydevrij 

Gebruik:

Keratin Home System Smoothing Straight System Kit bevat 3 stappen. Op ieder flesje staat welke stap het is.

Stap 1:

Maak het haar nat en breng royaal stap 1 aan, dit is de KHS Salt Free Shampoo. Masseer het in het haar vanaf de wortel tot aan de uiteinden. Spoel het grondig uit. Herhaal daarna nogmaals stap 1 en spoel dit nogmaals grondig uit. Indien het gaat om extreem krullend haar, dient het haar hierna voor 80% droog te zijn.

Stap 2:

Verdeel het haar in vier secties. Schud het flesje met stap 2 erop zeer goed. Neem dan één van de 4 secties en pas stap 2 toe, dit is KHS Smoothing System, tot 2 cm vanaf de wortels naar de uiteinden. Begin dus niet vanaf de hoofdhuid. Doe dit bij alle vier de secties en kam het daarna goed door, zodat het product gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. Wanneer dit is gedaan moet het product intrekken. De duur is per haartype verschillend: licht golvend haar 15 minuten, golvend/krullend haar 25 minuten en zeer krullend haar 40 minuten. Wanneer het product is ingetrokken, mag het haar gedroogd worden met behulp van een föhn en een platte borstel, tot dat de haren helemaal gedroogd zijn. Stijl hierna het haar met een stijltang. Pak elke keer kleine secties en ga 5 tot 7 keer over elk deel van het haar, totdat heel het haar is rechtgetrokken.

Stap 3:

Spoel het haar gedurende 5 minuten. Breng dan stap 3 aan, dit is de afsluiting, op kleine secties van het haar. Kam daarna het mengsel goed door, zodat het goed pakt op het haar. Laat stap 3 dan intrekken. De duur is per haartype verschillend: fijn haar 10 minuten, medium haar 15 minuten en dik haar 20 minuten.
Spoel het daarna 8 minuten grondig uit het haar om eventueel resten te verwijderen. Hierna kan het haar worden gestyled naar wens.

Resultaat:

Het resultaat van de KHS Smoothing Straight System Kit hangt af van het haartype. Een juist gebruik van de product is essentieel voor een goed eindresultaat. Lees alvorens gebruik de handleiding zorgvuldig. JohnBeerens.com geeft geen garantie op het eindresultaat. Bij juist gebruik is het haar tot 4 maanden stijl en pluisvrij. 

Advies:

 • Voor het beste resultaat en het verlengen van de levensduur is het aan te raden om KHS Salt Free Shampoo en Conditioner te gebruiken.
 • Wacht 10 tot 14 dagen tussen het gebruik van het KHS Systeem tot verdere behandelingen zoals kleuren, permanenten en straighten.
 • Gebruik Keratin Home System Smoothing Straight System niet binnen 10 dagen voor of na een haarkleuring.
 • Gebruik voor optimaal resultaat een krultang en stijltang.
 • Lees altijd voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Productreviews

 • Kwaliteit *
 • Spijt!
  Kwaliteit

  Gebruik het niet bij geverfd haar, mijn hele kleur is eruit. Nu heel vaal haar, kei hard. En niet stijl! Spijt als haar op me hoofd dat ik het gebruikt heb. 

  Geschreven door: Jane
 • Kwaliteit
  Kwaliteit

  Vraagje, wij hebben het vanmiddag gedaan. Bij 2 meiden met lang haar, echt lang. Bij de 1 pakt het beter dan bij de ander.  Het stylen ging bij de 1 ook veel makkelijker dan bij de ander. Hadden we dan teveel spul erin? Waardoor het net touw werd. Of juist te weinig? Iemand ervaring mee??

  Geschreven door: Anneke
 • khs smoothing straight system kit
  Kwaliteit

  Normaal moest ik echt elke dasg de stijltang gebruiken.. maar na deze behandeling eigenlijk niet meer! Het haar is mooi zacht en ziet er verzorgd uit. Enige nadeel vind ik .. is dat je haar de eerste tijd stinkt als het nat is! Eenmaal droog ruik je er niets meer van gelukkig!   Top spul dus !

  Geschreven door: k. schaafsma
 • keratine
  Kwaliteit

  Super goed product

  Geschreven door: Super
 • Geld verspilling
  Kwaliteit

  Mijn haar is nog pluiziger dan hiervoor en stijl is het ook niet geworden zou het niet aanraden

  Geschreven door: Demi
 • Khs smoothing straight kit
  Kwaliteit

  Erg tevreden, wel een heel klein beetje bij gestyld. Voelt een stuk beter aan en zoveel minder pluizig haar. 

  Geschreven door: Linda
 • KOOP DIT NIET!
  Kwaliteit

  Van de week deze keratine treatment besteld en vandaag gebruikt. Wat een tijd en geldverspilling is dit product zeg. Ik heb relatief "makkelijk" haar met een slag erin. Omdat het bij vochtig weer snel pluist dit product besteld maar na uren in de weer te zijn geweest zie ik 0,0 resultaat. NIKS stijl en "pluisvrij" haar. Waar een keratine behandeling het haar normaal gesproken voor 88% hersteld zijn na deze behandeling mijn punten nog steeds droog en mijn haar heeft nog steeds haar natuurlijks slag. Bespaar jezelf de tijd en investeer liever in een kappersbehandeling.

  Geschreven door: Michelle
 • khs
  Kwaliteit

  Super goed product met een makkelijke handleiding, het neemt wat tijd in beslag maar dan heb je ook wat en veel goedkoper dan bij de kapper.

  Geschreven door: Iris
 • KHS Smoothing Straight System Kit
  Kwaliteit

  Top product, kan niks andere zegen!!

  Geschreven door: Kelly
 • Advies
  Kwaliteit

  Voor mij was het een teleurstelling; mijn haar bleef precies hetzelfde, het was alleen net iets makkelijker om het te stylen en daarmee bedoel ik; het te stylen met hitte; als ik het stijlde met een stijltang dan werd het wel ook echt heel stijl, wat het eerst niet werd, Maar verder maakte het je haar helemaal niet stijl zoals beloofd.

  Geschreven door: Hnady
 • Prima Keratinebehandeling
  Kwaliteit

  Prima Keratinebehandeling. Makkelijk en snel zelf thuis toe te passen! T resultaat is prachtig: t zelfde resultaat als bij de kapper alleen veel sneller en veel goedkoper! Zeker aan te raden. 

  Geschreven door: Marieke
 • Fantastisch!
  Kwaliteit

  Ik ging altijd 1 x per jaar voor een keratine behandeling naar de kapper. Zag er altijd tegenop, want het is immers een lange zit! Via John Beerens de home kit gevonden en meteen besteld. Ook al ben je er zeker 4 a 5 uren mee bezig, het resultaat is nog beter dan bij de kapsters waar ik geweest ben en  ca 260 euro daarvoor kwijt was. Plus het feit dat je dan thuis dit ook zelf kunt doen in je eigen omgeving is fantastisch. Bedankt John Beerens!!

  Geschreven door: Diana
 • super!
  Kwaliteit

  Werkt super goed ! Je bent er wel heel lang mee bezig (5,5 uur incl alles) Ik heb zelf lang (achterkant tot op mijn bh bandje) en redelijk veel haar en ik had 2 verpakkingen nodig!! dus let daar wel op. Ben helemaal tevreden!

  Geschreven door: Donna
 • keratinebehandeling
  Kwaliteit

  Ik ben zeer tevreden over dit product, neemt wel veel tijd in beslag vooral het stijlen bij stap 2. Je moet namelijk 7 keer over dezelfde strook haar gaan. Dus ja kan dit beter door iemand laten doen. haren krullen en pluizen veel minder, na het wassen zit er een beetje slag in maar dat is wel mooi. Heb wel het idee dat haren snel vettig worden en de geur van de keratine blijf je ook wel een aantal dagen ruiken. Maar dat heb ik er wel voor over! Ben er tevreden mee!!

  Geschreven door: mandy
 • Superproduct
  Kwaliteit

  Ik ben zeer tevreden over dit product. Ik heb er drie uur over gedaan, maar het resultaat mag er zijn. Ik heb zelf gekruld haar en maak het meestal steil met de stijltang. Dit product heeft mijn haar minder pluizig gemaakt en ik hoef de fohn nu minder vaak te gebruiken. Ik ben benieuwd of het inderdaad vier maanden blijft zitten, maar ik ben echt super super tevreden over het resultaat.

  Geschreven door: Amira
 • Keratinebehandeling thuis
  Kwaliteit

  Ik heb paar keer Keratinebehandeling laten doen bij een kapsalon. Kostenplaatje 250 EUR. Mijn inziens redelijk duur. Daarom ben ik op zoek gegaan om dit thuis te doen. Gezien ik geen kapster ben of kappersopleiding gevolgd heb moest het redelijk makkelijk zijn. Ik ben toen op deze site terecht gekomen en het KHS product kost niet veel in vergelijking met 250 EUR. Proberen maar ... Heb dit nu voor een eerste keer helemaal alleen gedaan thuis. Ben er toch wel een 3 à 3.5 uur mee bezig geweest. Let wel, inwerktijden inbegrepen !!! En het drogen van je haren kost ook wel wat tijd. Al bij al ben ik zeer tevreden over het resultaat en de flesjes met duidelijke aanduiding welke stap het is vind ik zeer gebruiksvriendelijk. Ik kon makkelijk de gebruiksaanwijzing volgen. Dus voor een leek is dit zeer handig. Mits paar keer te gebruiken zal het aanbrengen vlotter en vlotter gaan. Ik ben alvast overtuigd en de volgende keer doe ik het opnieuw. Is intussen een maand geleden en mijn haren zijn nog steeds makkelijk te föhnen. Als je min of meer behendig bent met het zelf föhnen van je krullen dan kan ik het product alleen maar aanraden. Het is makkelijk aan te brengen en het spaart je een hoop euro's.

  Geschreven door: Kelly
 • Echt helemaal glad!
  Kwaliteit

  Ik had verschillende keren een keratine behandeling gehad bij de kapper, maar deze thuisbehandeling ben ik nog het meest tevreden mee. Mooi glad en glanzend en de eerste paar wasbeurten heb ik de stijltang niet eens hoeven gebruiken zo glad was het uit zichzelf, zo goed heb ik het bij de kapper nooit gekregen. Ik heb wel hulp gehad bij de behandeling omdat ik het lastig vind om op het achterhoofd ook alles precies met de tang te doen, maar het was totaal niet moeilijk om te doen!

  Geschreven door: W. Devries

Andere klanten kochten ook..

Andere klanten kochten ook

  Andere klanten kochten ook