Categorie navigatie:

Merken
  1. (4)
  2. (2)
Huidtype
  1. (1)
  2. (4)
Stoffen
  1. (2)
Levertijd
  1. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Deodorant

(6 artikelen)
Bekijk alles
Deodorant (6 artikelen)
Bekijk alles

Deodorant voor mannen

De mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid en stelt dus ook andere eisen aan lichaamsverzorging. Daarom is het van belang om een goede deodorant  te gebruiken. Er zijn deodorants die de geur verminderen zoals de Marbert Man Classic Deodorant Stick en zo zijn er ook deodorants die het  transpireren verminderen. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om een deodorant aan te brengen. Zo is er de deodorantspray en de rollerstick. Het voordeel van een spray is dat de verpakking niet met de oksel in aanraking komt. Een spray is bovendien veel praktischer. De meeste mensen kunnen echter beter tegen een roller dan tegen een spray. Een roller is daarom ook veel vriendelijker voor de gevoelige huid. Deodorant kan zorgen voor flinke irritatie. Er kan rode uitslag en zelfs pijn ontstaan. Ook een droge huid is een veelvoorkomend probleem bij deodorantgebruik. Hoe gevoeliger de huid, hoe zorgvuldiger je een deodorant moet uitzoeken.

Ruime keuze

Het assortiment van JohnBeerens.com bevat verschillende topmerken die zich focussen op de huidverzorging van de man. Een van deze merken is Marbert. Marbert heeft een deodorant crème in het assortiment, dat gebruik maakt van een hygiënische draaihuls. Ook is er de klassieke stick, welke in twee vormen verkrijgbaar is. Beide sticks helpen langdurig te beschermen tegen een ongewenste geur, maar de ene stick helpt ook bij overmatige transpiratie. Zo is er bij JohnBeerens.com voor iedere man de beste deodorant te vinden. Het assortiment is uitgebalanceerd en zorgvuldig samengesteld met enkel de beste deodorants.

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u makkelijk en veilig online de beste deodorant kopen. Is de deodorant bij ons op voorraad & voor 20:00 besteld, dan is het morgen in huis. Mocht u graag advies krijgen over een van de deodorants die voor uw huidtype het beste resultaat oplevert, dan kunt u zich laten adviseren door een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10 of via het e-mailadres [email protected]