We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Brown 51

Janzen For Body, Bath & More staat voor puur, open en echt. Alle producten van Janzen zijn van de allerbeste ingrediënten zoals, zachte oliën en heerlijke geuren uit Grasse. Brown 51 Exotic Flower & Saffron is een luxe en warme parfum die speciaal ontwikkeld is door Janzen. De geur bestaat uit amber, vermengd met stoere saffraan, kruiden en exotische bloemen.

Brown 51 van Janzen

Van de geurvariant Brown 51 is er van de Bodylijn een Body Cream, een Body Scrub, een Handcrème en een Shower Foam verkrijgbaar. Naast de bodyproducten zijn er ook huisgeuren verkrijgbaar in de vorm van een Parfum Kaars en Fragrance Sticks. De geur verspreid een heerlijke ontspannen sfeer in uw huis. De bodylijn van Brown 51 is speciaal ontwikkeld voor de volgende huidtypen:

  • Normale huid
  • Droge huid
  • Gevoelige huid
  • Gecombineerde huid

Veilig online de geurvariant Brown 51 bestellen

Wilt u ook een heerlijke ontspannen met de fijne geurvariant Brown 51 van Jaznen? Bestel vandaag nog de producten en geniet morgen al van de heerlijke geur! Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de producten van Janzen. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje