Merken
 1. (4)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (1)
 13. (1)
 14. (1)
 15. (1)
Levertijd
 1. (4)
Gratis Silk
 1. (3)
Aantal warmtestanden
 1. (1)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

José Eber Föhn

José Eber Föhn

(4 artikelen)
Bekijk alles
José Eber Föhn (4 artikelen)
Bekijk alles

José Eber Föhn

Een goede fohn zorgt ervoor dat de haren sneller drogen en makkelijk in model kunnen worden gebracht. José Eber heeft daarom een föhn opgenomen in het assortiment waarmee het haar de perfecte look kan krijgen zonder dat de haren worden beschadigd. Een goede haardroger zorgt er ook voor dat de haren niet gaan pluizen of kroezen. Bovendien maakt het de haren ook zachter en zorgt het voor een prachtige glans. Bij JohnBeerens.com bent u daarom aan het juiste adres voor een professionele haardroger die uw haar de verzorging geeft die het nodig heeft.

De favoriete haardroger van onze beautyexperts

Onze beautyexperts weten alles op het gebied van beauty en mode. Ze zijn een enorme fan van fijne beautyproducten en professionele stylingtools. De José Eber Quickshine infrafrood Föhn behoort daarom ook tot één van de favorieten. Deze haardroger is in het bezit van een infra rood technologie waardoor de haren sneller drogen zonder dat ze worden beschadigd. De haardroger zal ervoor zorgen dat de haren niet gaan pluizen of kroezen en kunnen genieten van een zijdezachte glans.

Online bestellen

Wilt u genieten van prachtig en verzorgd haar? Bestel dan een José Eber föhn bij JohnBeerens.com. Een goede haardroger is essentieel voor een optimale verzorging. Omdat wij graag willen dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen, hebben wij een ruim assortiment aan beautyproducten en stylingtools van de beste merken. Indien u meer vragen heeft over de producten van José Eber, kan u contact opnemen met onze beauycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.