Merken
  1. (6)
Levertijd
  1. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Kardashian Beauty Lipgloss

(6 artikelen)
Bekijk alles
Kardashian Beauty Lipgloss (6 artikelen)
Bekijk alles

Kardashian Beauty Lipgloss

Kardashian Beauty heeft een uitgebreid assortiment Lipgloss en daarnaast ook handige setjes in combinatie met een lipstick en lippotlood.

  • Prachtige glans
  • Makkelijk in gebruik

De Kardashian Lipgloss

Heeft u graag volle lippen? Dan heeft Kardashian Beauty de Lip Plumping Gloss, deze gloss hydrateerd uw lippen en geeft volume hiermee krijgt u prachtig volle lippen net als Kim Kardashian! De lipgloss van Kardashian heeft een heerlijke honinggeur en blijft lang zitten. Daarnaast is de lipgloss set ontworpen om de bekende, legendarische nude lippen van Kim nu ook zelf thuis te creëren. Deze lipgloss set van Kardashian Beauty bestaat uit een 3-stappen set: een gekalibreerde nude lip potlood met aan de andere kant een nude lipstick, en een glanzende nude-honing gloss. Het is dus mogelijk om nu helemaal zelf in 3 kleine stappen dezelfde volle, nude lippen te creëren waar Kim Kardashian beroemd mee is geworden! Naast deze top producten bestaat de lipgloss lijn nog uit drie sets in sparkler, kristel en starlight. Kardashian Beauty See You In Sequins sets bestaan uit een nagellak en lipgloss. Deze zijn speciaal bij elkaar gezocht, waardoor deze perfect bij elkaar passen.

Kardashian Beauty Lipgloss bestellen

Geniet van mooie volle glanzende lippen met de lipgloss van de Kardashians! Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk advies over de producten van Kardashian Beauty? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 8.30-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].