Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Kardashian Beauty Nepwimpers

(2 artikelen)
Bekijk alles
Kardashian Beauty Nepwimpers (2 artikelen)
Bekijk alles

Kardashian Beauty Nepwimpers

Kardashian Beauty heeft een uitgebreid assortiment nepwimpers, om gemakkelijk zelf de Kardashian look mee te creëren. Het eerste wat mensen vaak opmerken zijn de ogen. Om uw ogen een sterkere blik te geven zijn nepwimpers de ideale oplossing! Deze geven u een mooie, stijlvolle blik, ook als u geen zin heeft om mascara op te doen, maar toch een volle wimperopslag wenst.

  • Bevat geen parabenen, alcohol, parfum of siliconen
  • Prachtige verleidelijke oogopslag

De Nepwimpers van de Kardashians

Het Faux Lashes assortiment van Kardashian Beauty bestaat uit verschillende soorten wimpers, van subtiele wimper plukjes tot hele opvallende glitter wimpers. Zo is er voor elke look een geschikte nepwimper te krijgen, ideaal voor een avondje uit! Natuurlijk zijn er nepwimpers, zoals de Kardashian Beauty Faux Lashes Sparkle. Daarnaast bestaat de lijn ook uit een set nepwimpers die wat opvallender zijn, zoals de Kardashian Beauty Faux Lashes Heavy Gaze set. Dit is Kim’s persoonlijke favoriet! Deze nepwimpers geven uw eigen wimpers meer volume en lengte voor een sexy oogopslag.

Beautycare afdeling

Steel de show met de nepwimpers van de Kardashians! Heeft u nog vragen over de producten van Kardashian Beauty of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 8.30-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].