We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Payot Elixers

Payot Elixir is een uitgebreide lijn serums. De elixers hebben elk een eigen werking. De elixers verbeteren de kwaliteit van de huid en zijn geschikt voor elk huidtype.

  • Hersteld en verzorgd de huid
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Dermatologisch getest
  • Dierproefvrij

De Elixers

Elixir d’Eau is een diep hydraterend en vochtinbrengend serum. De ware dorstlesser laat de huid weer stralen. Elixir Jeunesse is een zijdezachte fluïde welke huidveroudering tegengaat. Het elixer verhoogt het metabolisme van cellen en weefsel, wat resulteert in een stralende huid. Elixir Douceur is een serum dat verzacht, herstelt en beschermt. Het serum is geschikt voor de gevoelige huid en de extreem gevoelige huid. Elixir Purete is een elixer bedoeld om de huid van het gezicht te perfectioneren. Daarnaast zuivert, reguleert en verfijnt het de huid. Payot Elixir Ideal is een serum dat ervoor zorgt dat zichtbare huidveroudering wordt tegengegaan. 

Advies over de Payot Elixers

Verbeter de conditie van uw huid met de Elixers van Payot! Heeft u nog vragen over de producten van Payot? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag