We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Payot Vitalite Minerale

Payot Vitalite Minerale is een luxe lijn vol lichaamsverzorging. De producten voeden en beschermen het lichaam. Daarnaast werken de producten zeer ontspannend. De huid voelt na gebruik heerlijk zacht en verzorgd aan. Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging. De producten van Payot zijn van hoge kwaliteit en respectvol richting de omgeving. 

  • Voor een diepe verzorging
  • Zuiver plantaardig
  • Dermatologisch getest
  • Dierproefvrij
  • Geschikt voor ieder huidtypen

De Payot Vitalite Minerale lijn

Payot Vitalite Minerale bestaat uit verschillende producten. De Payot Gommage Mineral is een crème die zorgt voor een zijdezachte huid. De crème heeft een peeling met bruine suiker die zorgt dat dode huidcellen en ruwe plekjes verdwijnen. De Payot Huile Lactee Minerale is een olie die verrijkt is met natuurlijke oliën. Hiernaast kalmeert de olie de zintuigen, verzacht het de huid en beschermt het de huid tegen uitdroging.

Beautycare afdeling

Geef uw huid een intense verzorging met de Vitalite Minerale producten. Heeft u toch nog vragen over de producten van Payot of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten. Onze beautycare afdeling is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag