Merken
 1. (37)
 2. (14)
Huidtype
 1. (2)
Haartype
 1. (4)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (6)
 5. (5)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (3)
 9. (2)
 10. (10)
Levertijd
 1. (25)
 2. (32)
Wattage
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
Soort plaat
 1. (6)
Gratis Silk
 1. (2)
Diffuser
 1. (1)
 2. (2)
Aantal warmtestanden
 1. (1)
 2. (3)
Grootte van de platen
 1. (2)
Digitaal
 1. (1)
 2. (9)
Diameter
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Stoffen
 1. (11)
 2. (4)
 3. (11)
 4. (3)
 5. (1)
 6. (1)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Krultype
 1. (1)
 2. (3)
Kleuren
 1. (4)
Populair
 1. (10)
 2. (2)
 3. (10)
 4. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Trevor Sorbie

(51 artikelen)
Bekijk alles
Trevor Sorbie (51 artikelen)
Bekijk alles

Trevor Sorbie is één van de meest gerespecteerde namen in de kapperswereld, zowel bij het publiek als bij de kappers. Trevor Sorbie staat bekend om zijn innovatieve en creatieve kijk op haar. De passie die Trevor voor haar heeft wordt bevestigd door iedereen die met hem werkt. De producten ontworpen door Trevor Sorbie bevatten de beste ingrediënten en zijn uitgebreid getest in Trevor Sorbie’s salon. Dit garandeert de kwaliteit van de producten. Het streven van Trevor Sorbie is simpel: ervoor zorgen dat het haar prachtig zit, elke dag weer.

Trevor Sorbie heeft verschillende lijnen ontwikkeld, voor elk wat wils. De Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn bestaat uit shampoo’s, conditioners, styling- en finishingproducten. Alle producten uit de Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn zijn vrij van parabenen en beschermen het haar tegen hitte.

Daarnaast is er de Trevor Sorbie Beautiful Hair lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het haar mooi en gezond te houden. De lijn bestaat uit twee delen: Beautiful Blonde en Beautiful Brunette. De Beautiful Hair lijn laat het haar stralen en beschermt het haar tegen hitte.

Tenslotte heeft Trevor Sorbie de MG lijn, speciaal voor mannen. De Trevor Sorbie Male Grooming lijn bestaat uit verschillende producten, geschikt voor zowel haar als lichaam. De Trevor Sorbie Male Grooming lijn is geïnspireerd op Trevor’s tijd in herenkapperszaken.

De producten van Trevor Sorbie zijn stuk voor stuk uniek en voorzien het haar in elke behoefte. Voor elk haartype is een specifiek product ontwikkeld. De producten van Trevor Sorbie zijn geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar en zorgen voor een prachtige, gezonde glans.

Of u nu op zoek bent naar producten om krullen te temmen, het haar in model te brengen of de kleur van het haar te laten stralen, JohnBeerens.com heeft het allemaal. Alle producten van Trevor Sorbie zijn bij JohnBeerens.com op voorraad. Dit betekent dat, wanneer er voor 20:00 uur wordt besteld, de producten de volgende dag in huis zijn. De producten van Trevor Sorbie zijn tevens zeer aantrekkelijk geprijsd bij JohnBeerens.com.

Heeft u vragen over één van de Trevor Sorbie producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.