ORLY White Tips ½ Moon Guide Clamshells French Sjablonen

Nog maar 2 stuk(s) op voorraad
Van € 11,36 nu voor € 6,82
40% Korting
40% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Bij een minder vaste hand
  • 22 stickertjes
  • Voor een extra strak resultaat
  • Handig bij het creëren van een French Manicure

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 079245420126
Merken Orly

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

ORLY ½ Moon Guide Clamshells French Sjablonen helpen bij het maken van een French Manicure. Het zijn namelijk stickertjes die op de nagel kunnen worden geplakt, zodat ook mensen met een minder vaste hand een mooie strakke nagelrand kunnen maken bij een French Manicure. De ORLY ½ Moon Guide Clamshells French Sjablonen hebben de vorm van een halve maan zodat deze perfect onder de nagelrand passen. Hierdoor kunnen de nagelranden mooi wit worden gelakt bij een French Manicure.

  • Voor mensen met een minder vaste hand
  • Handig bij het creëren van een French Manicure
  • 22 stickertjes
  • Voor een extra strak resultaat

 

Gebruik:

Knip of vijl de nagels in de gewenste vorm en duw de nagelriemen voorzichtig terug met behulp van een Cuticle Oil van ORLY. Maak vervolgens de nagel vetvrij met nagellakremover, zodat de nagellak beter kan hechten aan de nagel en langer mooi blijft. Lak 2 laagjes met de neutrale, lichtroze kleur. Laat deze geheel drogen en plak het stickertje net onder de nagelranden af met de ORLY ½ Moon Guide Clamshells French Sjablonen. Lak vervolgens de nagelranden wit en trek de stickertjes er meteen af voordat de nagellak opgedroogd. Maak vervolgens de nagels af met een topcoat.

Resultaat:

Na het gebruik van de ORLY ½ Moon Guide Clamshells French Sjablonen zijn de nagels French gelakt. Met behulp van de stickers zal de nagelrand extra strak zijn alsof het in de salon is gelakt.

Advies:

Gebruik de ORLY ½ Moon Guide Clamshells French Sjablonen in combinatie met ORLY French Manicure Kit Rose of de ORLY Pink French Manicure Kit.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag