Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Drinks

(1 artikel)
Bekijk alles
Drinks (1 artikel)
Bekijk alles

Tanning drink

Er zijn verschillende manieren om aan een mooie, verzorgde en bruine huid te komen waaronder tanning drinks en shots. In de zomer maken veel mensen gebruik van het goede weer om aan een bruine tint te komen door te gaan zonnen. In de koudere maanden zijn er nog een hoop andere opties om uw bruine tint te onderhouden. Om het bruiningsproces te versterken, zijn er verschillende alternatieven. Een van de alternatieven die wij op de webshop aanbieden, zijn de tanning drinks van Sunshot. 

 

Tanning shot
Wil u het bruiningsproces versterken? Dan is SUNSHOT Tan & Beauty de ideale tanning drink om van binnenuit het lichaam sneller bruin te laten worden. Deze tanshot bevat Bèta-caroteen waardoor de aanmaak van melanine wordt versterkt. De aanmaak van melanine zorgt er daarna weer voor dat het bruiningsproces wordt versneld. Deze tanning drink kan eerder gezien worden als een tanning shot. Het flesje heeft namelijk een inhoud van 60 ml waardoor het flesje slechts één shot bevat. Dit bruinings-en vitaminedrankje van Sunshot is uniek onder het concept tanning. Het is uniek om tanning shots of drinks als bruiningsmiddel te gebruiken. Om het meest optimale effect te verkrijgen, wordt het aangeraden om de shot vlak voor het zonnen op te drinken. Nochtans beschermt de tanning drink niet tegen de straling van de zon of zonnebank. Daarom is het belangrijk dat u wel een goede zonnebrandcrème gebruikt om uw huid te beschermen tegen de schadelijke straling zodra de huid langdurig wordt blootgesteld aan UV-stralen. 

Tan & Beauty
De tanning shot zorgt ervoor dat het bruiningsproces van binnenuit wordt versterkt. Tevens bevat het een hele hoop andere ingrediënten waardoor men ook andere gezonde bestanddelen binnen krijgt. Vitamine A, Aloe Vera, Vitamine E en Q10 zijn slechts enkele gezonde ingrediënten waarmee de tanshot is samengesteld. Deze producten ondersteunen de huid en maken het mooier. De tanning drink is dus een samenstelling van tanning en beauty om uw huid optimaal te laten schitteren . 

Tanning
Het gebruik van een tanningshot is nog redelijk onbekend voor velen onder ons. Echter is het wel een gezonde en eenvoudige manier om het gewenste resultaat te verkrijgen zonder dat uw huid er onder lijdt. In tegendeel, het bevat verschillende bestanddelen waardoor uw huid gevoed wordt. Indien u graag nog wat meer informatie over tanning shots of  drinks wil krijgen of u wil meer weten over tanningproducten in het algemeen, schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze beautyexperts: +31 (0)13 – 5 30 20 10.