Merken
 1. (10)
Haartype
 1. (8)
 2. (8)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (1)
 6. (5)
 7. (1)
Levertijd
 1. (10)
Stoffen
 1. (1)
 2. (7)
Populair
 1. (3)
 2. (3)
 3. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Voordeelsets

(10 artikelen)
Bekijk alles
CHI Voordeelsets (10 artikelen)
Bekijk alles

CHI Voordeelsets

Om het haar de beste verzorging te geven is een duo verpakking of een voordeelkit ideaal te gebruiken. Zo raakt het haar niet in de war door verschillende ingrediënten en verschillende functies die gericht zijn op het haar. CHI heeft daarvoor speciaal duo verpakking en voordeelsets ontwikkeld zodat het makkelijk is om twee of meer producten van 1 verzorgingslijn te gebruiken.

CHI protect

Het haar verdient de beste verzorging en zo dacht CHI er ook over. Een echte aanrader is de CHI keratin lijn, deze haarverzorgingslijn zorgt ervoor dat droog en beschadigd haar weer tot leven komt. De voordeelsets van CHI verzorgen en hydrateren het haar van binnenuit waardoor het haar sterker wordt. Een andere favoriet is de CHI 44 Iron Guard kit. Deze 4- delige verzorgingskit die ervoor zorgt dat het haar optimaal beschermd en het haar voorbereid op de hitte van een stylingtool. De CHI 44 Iron Guard is geschikt voor ieder haartype en geschikt voor dagelijks gebruik.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de voordeelsets van CHI? Of heeft u vragen over de producten van CHI? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.