Merken
 1. (13)
Huidtype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (2)
 6. (5)
 7. (1)
Levertijd
 1. (13)
Stoffen
 1. (2)
 2. (1)
 3. (3)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Dagcrèmes

(13 artikelen)
Bekijk alles
Payot Dagcrèmes (13 artikelen)
Bekijk alles

Payot Dagcrèmes

Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging. De producten van Payot zijn van hoge kwaliteit en respectvol richting de omgeving. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hier is een dagcrème perfect voor.

 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij
 • Zuiver plantaardig

De dagcrèmes van Payot

Het is van belang dat de dagcrème past bij de huid. Zo is een gevoelige huid op zoek naar bescherming en een vochtarme huid op zoek naar hydratatie. Payot heeft verschillende dagcrèmes om de huid in haar behoeften te voorzien. Zo zijn er anti-aging crèmes, maar ook alles in één crèmes. Zo is er voor iedere huid een geschikte dagcrème te vinden. Naast verzorgende dagcrèmes, heeft Payot ook BB Creams. Deze crèmes verzorgen de huid en egaliseren de teint.

Advies over de Payot Dagcrèmes

Geef uw huid de verzorging die het verdient met de dagcrèmes van Payot! Heeft u nog vragen over de producten van Payot of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].