Merken
 1. (6)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (2)
 7. (1)
Levertijd
 1. (6)
Stoffen
 1. (1)
 2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Les Demaquillantes

(6 artikelen)
Bekijk alles
Payot Les Demaquillantes (6 artikelen)
Bekijk alles

Payot Les Demaquillantes

Payot Les Demaquillantes is een uitgebreide lijn reinigende producten. De producten hydrateren de huid en zorgen dat de huid stralend en gezond blijft. De producten verwijderen make-up en laten onzuiverheden verdwijnen. Voor iedere stap in het reinigingsproces is er een geschikt Payot Les Demaquillantes product. De reinigingsproducten bevatten verschillende fruitextracten, welke de huid reinigen, hydrateren en verzachten.

 • Hydraterende werking
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij

De producten van de Les Demaquillantes lijn

Payot Les Demaquillantes heeft verschillende producten in de collectie. Er zijn maskers, lotions, milks, gels en crèmes. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, maar ideaal voor de gemengde tot vette huid. Zo is er de Payot Huile Fondante Demaquillante. Dit is een melkachtige reinigingsolie, geschikt voor ieder huidtype. De olie heeft een unieke textuur, welke zelfs waterproof make-up verwijdert. De Payot Gommage Intense Fraicheur is een intens reinigende peelingcrème. De crème ontdoet de huid van make-up, onzuiverheden en dode huidcellen in één simpele stap. Naast deze fijne reinigingsproducten worden er nog veel meer producten aangeboden in de Les Demaquillantes lijn!

Beautycare afdeling

Zorg voor een gezonde en gereinigde huid met de Les Demquillantes producten van Payot! Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk advies over de producten van Payot? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]