Merken
 1. (6)
Huidtype
 1. (3)
 2. (1)
 3. (1)
Levertijd
 1. (6)
Stoffen
 1. (2)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Le Corps

(6 artikelen)
Bekijk alles
Payot Le Corps (6 artikelen)
Bekijk alles

Payot Le Corps

Payot Le Corps is een luxe lijn vol lichaamsverzorging. De producten voeden en beschermen het lichaam. Daarnaast werken de producten zeer ontspannend. De huid voelt na gebruik heerlijk zacht en verzorgd aan. Payot Le Corps is geschikt voor ieder huidtype.

 • Voedende en beschermende werking
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij

De Le Corps producten

Payot Le Corps bestaat uit verschillende producten. Er zijn verkwikkende douchegels, verzorgende cremes en heerlijke scrubs. Ook aan zijn er speciale crèmes voor handen, voeten en benen. Zo is er de Payot Élixir Spray. Deze spray is zowel geschikt voor de huid als voor het haar. De spray herstelt, voedt, verzacht en geeft een langdurige bescherming tegen uitdroging en vochtverlies. De Payot Soin Jambes Legeres is een verkoelende gel voor de benen die een ontspannende en versterkende werking heeft. De Payot Nutricia Intense is een crème die de huid herstelt en voedt. De crème stimuleert de celdeling en herstelt zo de opperhuid. Naast deze fijne producten bestaat de Le Corps lijn nog uit vele andere top producten!

Beautycare afdeling

Geef uw lichaam de ultieme verzorging met de Le Corps producten van Payot! Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk advies over de producten van Payot? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]