Merken
 1. (6)
Huidtype
 1. (1)
 2. (3)
 3. (1)
 4. (1)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (6)
Geursoort
 1. (1)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot OptiMale

(6 artikelen)
Bekijk alles
Payot OptiMale (6 artikelen)
Bekijk alles

Payot OptiMale

Payot OptiMale is een uitgebreide lijn verzorgingsproducten voor de man. De zeer complete lijn is gebaseerd op de mannenhuid en de behoeftes daarvan. Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging. De producten van Payot zijn van hoge kwaliteit en respectvol richting de omgeving. 

 • Voor de man
 • Zuiver plantaardig
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij

De Payot Optimale lijn

De Payot Optimale lijn bestaat uit meerdere producten. Zo is er een beschermende scheercrème voor tijdens het scheren. Ook zijn er verzorgende producten voor na het scheren, zoals een gel, een crème en een balsem. Er is ook aan het lichaam gedacht, met een heerlijke douchegel en een beschermende deodorant. Tot slot bestaat de Payot Optimale lijn uit een Scrubgel. Deze scrub verwijderd onzuiverheden en dode huidcellen.  Payot OptiMale is geschikt voor ieder huidtype.

Beautycare afdeling

Geef de huid een ultieme verzorging met de Payot OptiMale producten voor de man! Bij vragen over de producten van Payot kunt u terrecht bij onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com