Merken
 1. (6)
Huidtype
 1. (1)
 2. (3)
 3. (1)
 4. (1)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (6)
Geursoort
 1. (1)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Mannenverzorging

(6 artikelen)
Bekijk alles
Payot Mannenverzorging (6 artikelen)
Bekijk alles

Payot Mannenverzorging

Payot biedt verzorgende producten voor gezicht en lichaam. De producten maken het mogelijk om thuis de verzorging te krijgen die in professionele schoonheidssalons verstrekt wordt. Payot biedt producten voor alle huidtypen en voor zowel vrouwen als mannen.

 • Verzorgt en herstelt de huid
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij
 • Zuiver plantaardig
 • Voor mannen

De producten voor de man

Voor de man heeft Payot een uitgebreid assortiment verzorgingproducten. De mannenlijn bestaat uit een scrubgel, een scheergel, balsem, een hydraterende gel, een crème, een deodorant en een douchegel. Alle producten hebben een heerlijke mannengeur en bevatten ingrediënten die een intense verzorging voor de man bieden.

Beautycare afdeling

Graag geeft JohnBeerens.com het beste advies en de beste service aan onze klanten. Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de producten van Payot?! Dat noemen wij service met een glimlach. U kunt  contact met ons opnemen op maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].