Merken
 1. (71)
Huidtype
 1. (3)
 2. (11)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (10)
 6. (5)
 7. (12)
 8. (4)
 9. (1)
Levertijd
 1. (71)
Geursoort
 1. (1)
 2. (1)
Stoffen
 1. (2)
 2. (4)
 3. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Marbert

(71 artikelen)
Bekijk alles
Marbert (71 artikelen)
Bekijk alles

Marbert

Het Duitse Marbert staat al meer dan 70 jaar bekend om haar fantastische huidverzorgingsproducten. Het uitgebreide assortiment van dit traditionele merk bestaat uit gezichts- en lichaamsverzorgingproducten voor zowel de vrouw als de man. Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met schoonheidsspecialisten en artsen. Marbert is altijd bezig om verrassende, innovatieve producten te ontwikkelen. Daarnaast staat het merk dichtbij de klanten en heeft zij een uitgebreide kennis over de bijzondere eigenschappen en behoeften van de huid.

 • Voor mannen en vrouwen
 • Voor ieder huidtype

De verzorgingsproducten van Marbert

Marbert heeft een uitgebreid assortiment, bestaande uit producten voor de verzorging van het lichaam, oogverzorging, make-up, maskers, dagcrèmes, nachtcrèmes, scrubs en peelings.  Ook voor de verouderde huid is er genoeg keus aan anti-aging producten. Daarnaast bevat het assortiment van Marbert gezichtsverzorging uit Speciale Care producten die de huid een echte boost geven. Voor de lichaamsverzorging heeft Marbert de Bath & Body Classic lijn ontwikkeld om de huid te beschermen en te verwennen. Zo is er de Bath & Body Fresh lijn voor een aangenaam fris gevoel en de Bath & Body Fruity lijn, welke de huid verwent en een heerlijke frisse geur heeft. Alle lichaamsverzorging producten van Marbert zijn dermatologisch getest. Marbert Mannenverzorging is een uitgebreid verzorgingsassortiment voor de man. Deze lijn bestaat uit een heerlijke eau de toilete, after shave, bath & shower gel en deodorant. Marbert Mannenverzorging is de ideale geur voor de man die weet wat hij wil.

De beste huidverzorgingsproducten online bestellen

Geef uw huid een heerlijke voedzame verzorging met de producten van Marbert! Bij vragen over de producten van Marbert kan u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling. Zij kunnen u door vele kennis en ervaring een uitgebreid persoonlijk advies geven over de huidverzorgingsproducten. U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].