Categorie navigatie:

Merken
 1. (3)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (3)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (4)
 9. (4)
 10. (4)
 11. (1)
 12. (1)
Huidtype
 1. (6)
 2. (4)
 3. (6)
 4. (5)
 5. (3)
 6. (18)
 7. (10)
 8. (2)
 9. (3)
 10. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (4)
Stoffen
 1. (3)
 2. (4)
 3. (4)
Levertijd
 1. (15)
 2. (13)
Haartype
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Gezichtsverzorging

(28 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Gezichtsverzorging (28 artikelen)
Bekijk alles

Gezichtsverzorging voor mannen

Geef uw gezicht de ultieme verzorging met gezichtscrème voor mannen. Een gezichtscrème gebruik je om te zorgen dat de huid vocht vasthoudt en om de huid te beschermen. Zo zijn er voor zowel vrouwen als mannen 2 soorten gezichtsverzorging, namelijk nacht- en dagcrème. Een dagcrème bevat meer water en is daardoor lichter van textuur. Daarnaast vind je in een dagcrème vaak antioxidanten zoals vitamine E of C die beschermen tegen schadelijke stoffen. Een nachtcrème bevat daarin tegen meer oliën en andere voedende ingrediënten om je huid te herstellen en is dus vetter.

Dagcrème & Nachtcrème voor mannen

Overdag wordt je huid aan allerlei schadelijke stoffen blootgesteld, zoals uitlaatgassen en uv-stralen. Een dagcrème bevat daarom meestal een zonnefilter (SPF). Soms bevat een crème ook cafeïne voor een extra frisse stralende huid. 's Nachts ontspant en hersteld de huid zich. Het herstellende proces verloopt tijdens het slapen namelijk sneller. Een nachtcrème moet dit herstelproces dus ondersteunen. Daarbij verliest de huid 's nachts gemiddeld een kwart liter vocht. Een nachtcrème is dan ook rijker aan voedingsstoffen. Het bevat verzorgende, voedende en vochtinbrengende of -vasthoudende ingrediënten om zo uw huid te optimale verzorging te geven. In sommige crèmes zitten ingrediënten tegen huidveroudering, zoals de I-LIFT Anti Rimpel Crème, maar wat er daadwerkelijk in een crème zit, is afhankelijk van het huidtype.

Gezichtcrèmes voor mannen

JohnBeerens.com beschikt over een ruim, zorgvuldig geselecteerd assortiment van gezichtscrèmes voor mannen. De huid van de man verschilt wezenlijk van die van de vrouw. Alleen een topproduct zorgt voor de beste verzorging. Zo zijn er verschillende crèmes passend bij verschillende huidtypes zoals Swisscode en Proraso. Al deze producten dragen bij aan uw dagelijkse gezichtsverzorging. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld zodat u gegarandeerd bent van enkel de beste producten van topmerken.

Gezichtsverzorging voor mannen online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u makkelijk en veilig online de beste gezichtsverzorging crèmes kopen. Is het product bij ons op voorraad & voor 20:00 besteld is morgen in huis. Heeft u nu nog vragen over een van de gezichtsverzorging crèmes die het beste bij u past, of heeft u een vraag over het behalen van het door u gewenste resultaat, dan kunt u zich laten adviseren door een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10 of [email protected]