Merken
 1. (10)
Huidtype
 1. (7)
 2. (3)
 3. (5)
 4. (3)
 5. (4)
 6. (5)
 7. (10)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
Levertijd
 1. (9)
 2. (1)
Stoffen
 1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Swisscode

(10 artikelen)
Bekijk alles
Swisscode (10 artikelen)
Bekijk alles

Swisscode, exclusief bij JohnBeerens.com

Swisscode is een merk dat met hydrogelserums garant staat voor optimale huidverzorging. De Swisscode Pure-lijn van zeven hoog geconcentreerde pure serums is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidcondities waarbij het huideigen vernieuwingsproces wordt geactiveerd. Het is de perfecte basisverzorging voor de rijpere huid, voor zowel mannen als vrouwen, en kan onder iedere andere huidverzorging worden gebruikt. Swisscode staat bekend om de nieuwste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van huidverzorging en dit wordt dan ook snel in de huidverzorgingsproducten verwerkt. Swisscode bestaat  dus uit revolutionaire producten die zorgen voor een hoogwaardige schoonheid van de huid. Hiernaast is Swisscode hét beautygeheim van vele celebrities, zoals Jennifer Aniston, Courtney Cox en Helen Mirren en wordt door topvisagisten tevens geadviseerd en gebruikt als fixatie onder make-up.

Swisscode Pure huidverzorging

De Pure huidverzorgingslijn van Swisscode bestaat uit zeven pure serums van ’s werelds toonaangevende ingrediënten in de huidverzorging. Deze ingrediënten zorgen voor een rustgevend en verkoelend gevoel en laat de huid vrij ademen. Swisscode is een perfecte aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging en kan in combinatie met uw gangbare huidverzorgingsproducten als hydratatie en regeneratieverzorging gebruikt worden zonder dat dit schade aanbrengt. De huidverzorgingsproducten van Swisscode bestaan uit een emulsie van pure gel en olie-gel. De serums zijn verkoelend, trekken allemaal snel in en laten een zacht en aangenaam gevoel achter op de huid.

Swisscode serums combineren als kuur

Voor een intensievere en specifiekere behandeling kunnen de verschillende serums van Swisscode worden gecombineerd en als kuur worden gebruikt. Bij een vochtarme huid wordt het aangeraden om Swisscode Pure Genistein te gebruiken in combinatie met Swisscode Pure Hyaluron. Een zeer vermoeide en gestresste huid kan baat hebben bij de combinatie van Swisscode Pure Genistein in de ochtend en Swisscode Pure MPC in de avond. Swisscode Pure Vitamin F Forte vormt hierin een extra powerboost. In plaats van een crème kan Swisscode Pure Vitamin F Forte worden gecombineerd met de Genistein.

Alle producten van Swisscode zijn volledig vrij van conserveringsstoffen, parabenen, alcohol, kleurstoffen, derivaten van petroleum en siliconen. Swisscode is dus 100% natuurlijk. Daarnaast heeft het merk diverse beautyawards om de wacht gesleept zoals The Best of Beauty, Top Beauty Award en de Madame Figaro Beauty Award.
Swisscode bestelt u exclusief online bij JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de huidverzorging van Swisscode? Neem dan contact op met ons Beauty Care Team.