J Beverly Hills Control Taming Conditioner

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Vermindert pluizen
  • Het haar krijgt glans
  • Beter behandelbaar haar
  • Bevat tijm, saffloer, netel, salie en lavendel

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 0010883807344
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een conditioner dat pluis verminderd en het haar glans geeft.

J Beverly Hills Control Taming Conditioner is zeer geschikt voor dik, krullend haar. Het pluizen van het haar wordt verminderd en het haar krijgt meer glans. Door het gebruik van J Beverly Hills Control Taming Conditioner wordt het haar beter te behandelen. Het bevat ingrediënten zoals tijm, saffloer, netel, salie en lavendel. Dit zorgt ervoor dat meest onbehandelbare haar valt te behandelen. Het haar wordt zachter en gezonder.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vermindert pluizen
  • Het haar krijgt glans
  • Beter behandelbaar haar
  • Bevat tijm, saffloer, netel, salie en lavendel

Gebruik:

Verdeel J Beverly Hills Control Taming Conditioner vanuit de punten over het gehele haar en laat het 2 tot 3 minuten inwerken. Concentreer vooral op de punten. Spoel het vervolgens zorgvuldig uit.

Resultaat:

Het haar wordt beter behandelbaar en krijgt een mooie glans als finishing touch. Pluizend haar wordt verminderd en hierdoor is het haar beter te behandelen.

Tip:

Gebruik J Beverly Hills Control Taming Shampoo samen met  J Beverly Hills Control Taming Conditioner om het beste resultaat te bereiken.

Parabenen vrij 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen.

Geen schadelijke sulfaten

Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Bestel J Beverly Hills Control Taming Conditioner bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje